TV8 ekranlarında yayınlanan Gülseren Budaycıoğlu'nun kitabından uyarlanan Kırmızı Oda dizisinde Alya karakteri ile karşımıza çıkan ünlü oyuncu Melisa Sözen oyunculuk performansı ile adeta herkese oyunculuk dersi vermiş ve herkesten büyük övgüler almıştı. Dizideki Alya karakteri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ünlü oyuncunun da hayran kitlesi artmıştı. Kırmızı Oda dizisinde Alya karakterinin hikayesinin bitmesinin ardından diziden ayrılan ünlü oyuncudan ise yeni proje müjdesi geldi!


Daha önce Alef, Babamın Günahları ve Kış Uykusu gibi yapımlarda yer alan Melisa Sözen'in yeni projesi şimdiden herkes tarafından merak edilmeye başlandı. Ancak 35 yaşındaki ünlü oyuncu bu sefer televizyon ekranlarında değil en popüler dizi ve film izleme platformlarından birisi olan Netflix'te seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor! Türk kullanıcıların da artış gösterdiği Netflix platformu başarılı isimlerin projeleri ile gittikçe büyüyor!


Melisa Sözen'in yeni dizisinin konusu nedir?
Ünlü oyuncu önümüzdeki haftalarda çekimleri başlayacak olan dizi için anlaşmayı imzaladı. Perihan Mağden tarafından yazılmış olan 'Biz Kimden Kaçıyorduk Anne' isimli kitabın dizi uyarlamasında başrolü oynayacak olan Melisa Sözen herkesi heyecanlandırdı! 1441 Productions tarafından yapımcılığı yapılacak olan dizinin senaryosunu ise Ertan Kurtulan kaleme alacak. Ceylan Özgün Özçelik'in yönetmenliğini yapacak olan dizi bir anne ve kız çocuğun oldukça çarpıcı ve travmatik hikayesini konu alacak. Bazı nedenlerden dolayı kaçmak zorunda kalan anne ve kızın hikayesi seyirciyi çok etkileyecek gibi duruyor. Kırmızı Oda dizisinde seyirci ile özlemi gideren Melisa Sözen'in yeni projesi büyük bir merak içinde bekleniyor.


Melisa Sözen'in yeni dizisi ne zaman yayınlanacak?

Dizinin platformdaki yayın tarihi ise şu an kesin olarak bilinmiyor ancak önümüzdeki haftalarda çekimleri başlayacak. 

Editör: Wan Haber