Kırmızı oda dizisine bu hafta katılım sağlayan Nazlı, 20’li yaşlarda güzel ve genç bir kadındır. Nazlı’nın eşi recai ile evliliği çok kötü gidiyor. Çünkü Recai eşini aldatıyor. Buna rağmen durumun farkına varamayan Nazlı ise eşinden ilgi görmediği için içerisinde çok büyük bir yalnızlık hissiyatını yaşıyor. Hali ile yaşamış oldukları ile baş edemeyecek olan Nazlı’nın psikolojisi bir hali bozulmuştur.

Diğer taraftan Nazlı’nın çocukluktan kalma büyük bir travması da mevcuttur. Nazlı’nın babası, annesi ve onu bırakıp gitmiştir. Bu sebeple bağlanma problemi ile ilgili problem yaşayan Nazlı eşi Recai’ye saplantılı bir biçimde bağlanmış ve terkedilmekten de çok korkuyor. Fakat evliliğinde bir hayli mutsuz oranı Recai artık Nazlı’yı görmek istemiyor.

Kırmızı Oda Dizisinde Nazlı’nın Hikayesi Nasıl Bitecek?

Kırmızı oda dizisinde Doktor hanımın Nazlı’nın Recai karşı saplantılı ve güvensiz bir biçimde bağlanmış olduğunun farkına varacak ve ona yardım etmek amacıyla kolları sıvayaraktır. Henüz Nazlı’nın yolculuğu nasıl devam edecek bunu bilmiyoruz fakat yapılan tahminlere göre terapileri neticesinde Nazlı iyileşecek ve özgüvenini tekrardan kazanacak. Nazlı, Recai’den ayrılacak ve belki de yeni bir aşka dahi yelken açacaktır.

Kırmızı Odanın Nazlı’sı Pınar Deniz Kimdir, Nerelidir, Kaç Yaşındadır?

Aslen Mardinli ve Arap kökenli bir ailenin çocuğu olarak Adana’da 10 Kasım 1993 tarihinde dünyaya gelmiştir. 2 yaşından itibaren İstanbul Tarabya da yaşamaktadır. İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümündeki eğitimini tamamlamamıştır.

İlk oyunculuk deneyimi 2014 senesinde Sil Baştan adındaki dizide Evrim karakteri ile olmuştur.

Editör: Wan Haber