Peki camdaki kız dizisinin konusu nedir? camdaki kız burcu biricik'in partneri kim olacak? Camdaki Kız dizisinin oyuncuları kimler? Camdaki kız hangi kanalda ekranlara gelecek? işte tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası bu makalede sizleri bekliyor.

Ogm pictures imzasını taşıyan bir yeni gülseren budayıcıoğlu projesi daha ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Türk yapımcı, yazar, psikiyatr olarak da tanınan gülseren budayıcıoğlu bu yıl televizyon ekranlarında yayınlanan en başarılı 2 projenin kitaplarının yazarı tv8 ekranlarında her cuma akşamı izleyiciyi ekrana kilitleyen kırmızı oda dizisi ile TRT 1 ekranlarında her çarşamba günü yine aynı şekilde yankı uyandıran Masumlar Apartmanı dizilerinin uyarlandığı kitapların yazarıdır.

  Camdaki Kız Dizi Oyuncu Kadrosunda Kimler Var ?

Nadim Güç'ün yönetmen koltuğunda oturduğu camdaki kız dizisinin oyuncu kadrosu artık yavaş yavaş belli olmaya başladı. Camdaki kız dizi projesinin başrollerinde başarılı oyuncu burcu biricik oynuyor. Camdaki kız dizisinde Nalan karakterine can verecek olan burcu Biricik’e partner olarak çok ünlü bir oyuncu eşlik edecek. 

Uraz kaygılaroğlu ile burcu biricik partner olarak camdaki kız dizisinin başrollerinde beraber oynayacaklar

Camdaki Kız Dizisi Hangi Kanalda Ekranlara Gelecek?

   Harika bir dizi olacağına inanılan camdaki kız dizisinin kanal d ekranlarında izleyici ile buluşacağı açıklandı.

Editör: Wan Haber