. İzleyicilerin, Melisa Sözen’in oynamış olduğu Alya’nın geçmişini anlattığı anlarda annesi süreyya’yı Cemre Melis Çınar canlandırıyordu. Başarılı oyunculuğu ile hemen herkesi adeta kendisine hayran bırakmayı Başaran Çınar Şimdi de kefaret dizisinde oynayacak.

Pazar Akşamları izleyiciyle buluşmaya devam eden kefaret dizisinin bu hafta 11. bölümü ekranlara gelecek. İlginç hikayesi ile dikkatleri çeken kefaret dizisinde Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer okur başrollerde bulunuyor.

Çocuğu kaçırılan bir ailenin yaşadıklarının konu edildiği dizide her hafta ilginç olaylar meydana gelmekte. Dizinin oyunculukları kadar hikayesi de beğeni topluyor. Zülfü Livaneli’nin kitabından uyarlanan ve Usta kalem Mahinur Ergun'un senaryosunu yazdığı diziye Bir ismin daha ekleneceği öğrenilmişti kısa zaman önce.

Kırmızı Oda dizisinin Süreyya'sı Cemre Melis Çınar başarılı oyuncunun performansını sonrasında Şimdi de kefaret dizisinin setlerinde dolaşacak. Genç oyuncunun Bu kez kefaret dizisinde bir avukat rolünde oynayacağı ortaya çıktı. Çınar, Avukat Berna Gülter olarak dizide rol alacak. Nasıl bir hikaye ile geldiği ise şimdiden merak konusu oldu.

Cemre Melis Çınar kimdir?

13 Mayıs 1991 tarihinde Ankara’da dünyaya gelen ünlü oyuncu Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi bölümü lisans Fakültesinden mezun olmuştur 2005 senesinden itibaren oyunculuk eğitimi ve kariyeri üzerine uğraş veriyor Tiyatro oyunlarında da rol alıyor.

Editör: Wan Haber