Dr. Gülseren Budayıcıoğlu nun gerçek hayattan olayları konu ettiği kitabında alıntılanan ve TV8 ekranlarında Cuma akşamları izleyiciyle buluşan kırmızı oda dizisi sezonun en çok dikkat çeken projelerinden birisi olarak karşımıza çıkıyor. Doktor hanım karakteri ile baş rolde Binnur Kaya oynuyor.

Tülin Özen, Meriç Aral, Burak Sezen gibi ünlü oyuncular da almış oldukları roller ile diziye renk katıyor.

Kırmızı oda dizisine konuk oyuncular da Katılıyor. Şu anda Kumru karakteri ile karşımızda Aslıhan Gürbüz oynuyor. Bilindiği gibi ünlü oyuncu uzun zamandır televizyon ekranlarından uzaktaydı en son Star TV’de yayımlanan ufak tefek cinayetler adlı dizide rol almıştı, sağlık problemleri meydana gelince Balıkesir’e yerleşmiş ve sakin bir hayatı tercih etmişti.

OGM Pictures imzasını taşıyan ve Cem Karcı’nın yönettiği kırmızı oda dizisinden gelen teklifi geri çevirmeyen oyuncu birkaç haftadır dizide Kumru karakteri ile çok büyük bir ilgi ile izleniyor. Kumru’nun ağır travmalarla dolu hayatı izleyenleri duygulandırırken, Aslıhan Gürbüz de karakterinin yaşamış olduğu dramı adeta içinde hissediyor.

Ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımlarla da bazen dikkatleri üzerine çekiyor.

OGM Pictures in bütün oyuncularına göndermiş olduğu bir yiyecek paketini alınca Kumru’yu hatırlatarak esprili bir gönderme yaptı.

Son olarak Instagram hesabında Gürbüz kol böreği paketinin fotoğrafını çekerek Sevgili patronum onur Bey Kumru bu aralar Yemeden içmeden kesilmişti bu hediyelerle Nasıl olacak ki bayağı sınava tabi tutuluyorum gibi notunu düştü.

Editör: Wan Haber