Ekranlara en son Star TV’de çok ses getiren Ufak Tefek Cinayetler dizisiyle gelmişti Aslıhan Gürbüz. Uzunca bir süredir ise dizilerde yer almıyordu. Yaşadığı bel fıtığı ve donuk omuz rahatsızlıklarının ardından, bir operasyon da geçiren oyuncu, Ayvalık’a yerleşerek daha sakin bir hayat sürmeye başlamıştı.
Hayranları onun ne zaman ekrana döneceğini merak ederken, güzel bir sürpriz yaptı ve sezonun en çok izlenen dizilerinden birisi olan Kırmızı Oda’ya konuk oyuncu olarak geldi. Bir kaç haftadır Aslıhan Gürbüz, Kumru karakteri ile ekranda.

Yine oyunculuğu ile herkesi ekrana kilitleyen Aslıhan Gürbüz, Kumru’nun gerçek hikayesinden olayların yer aldığı sahnelerle dizinin unutulmazları arasına girmekte. Gürbüz’ün başarılı performansıyla çok konuşulduğu Kumru’nun hayatı, izleyiciyi de sürüklüyor.

Yavaş yavaş Kumru’nun hikayesinin de sonuna gelinmeye başlandığı anlaşılıyor. Bir kaç hafta sonra Aslıhan Gürbüz’ün hayat verdiği Kumru’nun yerine bir başka hikaye gelecek muhtemelen.

Ancak izleyici, uzun bir aranın ardından ekranda yine müthiş bir oyunculuk sergileyen Aslıhan Gürbüz’ü izlemekten çok mutlu ve sosyal medyada yaptıkları yorumlarla da bunu zaten gösteriyorlar.

Bu arada oyuncu da sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Dizinin setinden paylaşımları da yine hayranlarını sevindiriyor.

Aslıhan Gürbüz’ün son yaptığı paylaşımlardan birisi ise bir başka diziyle ilgiliydi. Yeni sezonda herkesi ekrana kilitleyen bir başka dizi var ki Kırmızı Oda’nın da kardeşi! Aynı yapım firması OGM Pictures imzalı iki dizi. Ayrıca ikisi de Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayat hikayelerini yazdığı kitaptan alıntılanıyor.

Hangi dizi mi? TRT1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı… Dün akşam 21. bölümü heyecanla izlenen diziyi ekran başında izleyenler arasında Aslıhan Gürbüz de vardı.

Bir süredir Kırmızı Oda çekimlerinde olduğu için ekran karşısına geçip herkes ile aynı anda izleyemediğini de belirttiği notuyla İşte Aslıhan Gürbüz’ün Masumlar Apartmanı paylaşımı:

Editör: Wan Haber