Kırmızı Oda dizi hız kesmeden devam ediyor. Yayınlandığı her bölümde olay yaratan Kırmızı Oda, yeni gelecek oyuncu için arama yaptığını duyurmuştu. Şu an devam eden hikayelerdeki kişilerin gençlik zamanlarını canlandırmak için yüz arayışına girmişlerdi. Kırmızı Oda, başarılı oyuncusu Erkan Petekkaya’nın gençlik yıllarını canlandırması için Baran Bölükbaşı ile anlaştı. Yakışıklı ve genç oyuncuyu çok yakında ekranlarda görmeye başlayacağız.Kırmızı Oda dizisi ekranlara çok başarılı bir oyuncu kazandırdı. Kırmızı Oda dizisinin tüm izleyicileri yeni ismi duyunca çok heyecanlandı. Daha önce Vuslat dizisinde rol almış olan genç oyuncu, en çok aranan oyuncular arasında yerini aldı. İzleyiciler yeni yüzün kim olduğunu merak ediyor. 
Baran Bölükbaşı kimdir?
Baran Bölükbaşı 1994 tarihinde dünyaya gözlerini açmıştır. Genç oyuncu küçük yaşlarından itibaren müzik ve oyunculuğa ilgi duymuştur. Lise döneminde küçük bir grup kuran Bölükbaşı, bateri, saz ve piyano konusunda kendini geliştirmiştir. Beykent Üniversitesi Oyunculuk bölümünden mezun olmuştur. Müzik ve oyunculuk hayatının her yerinde olmuştur. Birkaç projede yer alan Bölükbaşı, ekranların tozunu almıştır. Bir süredir ekranlardan uzak olan genç oyuncu, geri dönmeye hazırlanıyor. 
Baran Bölükbaşı kaç kilodur ve boyu kaçtır?
Kırmızı Oda dizisinde görmeye başlayacağımız Baran Bölükbaşı 71 kilodur ve boyu 1,75 uzunluğundadır. Yakışıklı oyuncu yavaş yavaş kariyerinin merdivenlerini çıkmaya hazırlanıyor. 
Baran Bölükbaşı aslen nerelidir?
Genç oyuncu İstanbul’da dünyaya gelmiştir ancak aslen İskenderunludur. Memleketine sık sık gidemediğini söyleyen Bölükbaşı, İstanbul’u çok sevdiğini ve İstanbul’da yaşamanın çok güzel olduğunu söyledi. Yakışıklı oyuncu çok yakında Kırmızı Oda adlı dizide rol almaya başlayacak. 
Baran Bölükbaşı hangi dizilerde oynadı?
Yakışıklı oyuncu daha önce Sevda’nın Bahçesi, Servet, Adı Efsane ve Vuslat gibi projelerde yer aldı. Başarılı oyuncu yakın zamanda herhangi bir projede yer almadı. Çok kısa süre sonra Kırmızı Oda adlı dizide Sadi’nin gençliğini canlandıracak. 

Editör: Wan Haber