TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisi kısa süre önce izleyicilerle de buluşsa da büyük bir hayran kitlesini bir arada toplamayı başardı. Dizi hayranları diziye katılan yeni oyuncuların hayat hikâyesini araştırmaya başladılar. Peki diziye yeni katılan oyuncular hangisi?

Kırmızı Oda Yeni Gelen Oyuncular  

Aslıhan Gürbüz

Dizide Aslıhan Gürbüz, taciz mağduru olan Kumru karakterini canlandıracak. Kızı ve eşiyle birlikte mutlu bir aile yaşantısı olan Kumru, ailesiyle birlikte gittiği bir büfede yaşadığı krizin ardından eline geçirdiği bıçakla restorandaki bir adama saldırınca hayatı alt üst olacak. Saldırdığı adam, geçmişinde büyük yaralar açmış Kumru için önemli bir adamdır. Bu olay sonucu psikiyatriste giden Kumru, hayatını ve yaşadıklarını doktara anlatacaktır.

Bülent Seyran

Bülent Seyran, dizide Kumru karakterinin kocasını canlandıracak.

Burcu Biricik

Boncuk Kırmızı Oda dizisine Burcu Biricik konuk oyuncu oldu. Burcu Biricik Kırmızı Oda dizisinde olmayan karakterlerle yaşayan bir hastayı canlandıracak. Boncuk, ermiş kişilerle görüştüğünü, onları sadece kendinin gördüğünü ve çevresindekilerin onu eleştirdiği söyler. Ayrıca Can adında bir hayali arkadaşı da vardır. Eşi Sadık ona inanmaz ve ablası dahil herkes delirdiğini düşünür. Bu yüzden eşi Sadık onu Doktor Hanım’a götürür.

Diğer oyuncular

Cenk Kangöz

Onur Bilge

Pınar Deniz – Nazlı

Yağmur Anaz

Köksal Engür

Erdinç Gülener

Editör: Wan Haber