TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden kırmızı oda dizisinin sevilen oyuncuları arasında Nazlı da var. Kırmızı oda Nazlı ile Recai evliliklerini Kurtarmak amacıyla Doktor hanıma gitmişlerdir. Terapi süresi uzadıkça Nazlı ile arasında ortaya çıkan bazı gerçekler de gün yüzüne çıkacaktır. Kırmızı oda dizisinin hayat hikayesi, Nazlı'yı bu hareket etmiştir. Nazlı'nın babası, Nazlı'nın bu hale gelmesine sebep olmuştur. Kırmızı oda Nazlı gerçek hayat hikayesi nedir? Kırmızı oda dizisindeki Nazlı'nın hastalığı nedir? İşte Bu soruların cevapları ve çok daha fazlası bu makalede sizleri bekliyor hepinize keyifli okumalar dileriz.

Kırmızı oda Nazlı'nın hastalığının sebebi nedir?

TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam eden kırmızı oda, Nazlı karakteri ile izleyenleri ekranları başına toplamaya devam ediyor. Kırmızı oda Nazlı ile Recai çiftinin evlilik terapisine girmeleri ile beraber artık başlangıç yapan tedavileri, hızlı bir şekilde ilerliyor. Doktor hanıma gelen çift, her tarafı sonrasında kendilerinde ve evliliklerinde yapmış oldukları yanlışları görmeye başlar. Kırmızı oda Nazlı'nın bu hale gelmesinde, bu hastalığa yakalanmasına ki en büyük sebebin babası olduğu birlikte ortaya çıkmıştır. Nazlı'nın aracı ile olması, araca iyi kıskanması vereceğinin narsist kişiliğini beklemesinin altında yatan sebepler izin olduğu da ortaya çıktığı. Nazlı'nın geçmişte babası ile yaşamış oldukları, babasının annesinin adı, Nazlı'yı bugünkü ruhu bozuk, psikolojisi alt üst olmuş bir kadın haline gelmesine sebep olmuştur. Nazlı'nın geçmişte babası ile yaşamış oldukları ve Nazlı'nın babası Nazlı'nın annesini defalarca kez aldatılmış ve üzmüştür. İşte bu şekilde sebeplerin ortaya çıkması Nazlı’ da babasının annesini yapmış olduklarını gördüğü için böyle bir travmaya sahip olmuştur.

Kırmızı oda Nazlı'nın hikayesi!

Başarılı oyuncu Pınar Deniz'in hayatı verdiği kırmızı oda Nazlı, izleyenlerin oldukça dikkatini çekmeyi başardı. Kırmızı oda dizisindeki Nazlı'nın yaşam hikayesi ise izleyenlerin en çok dikkatini çeken hususlardan birisidir. Kırmızı oda Nazlı'nın hayat hikayesini de Nazlı'nın bu hale gelmesine sebep olan kişinin babası olduğu belli ki artık ortaya çıkmıştır. Nazlı'nın babası, Nazlı daha Küçük yaşlarda iken annesini çoğu kez aldatmıştır. Annesini aldatan ve yuvasını başka kadınlar için yıkın babasını göre Nazlı ise bu durumun oldukça kötü bir şekilde etkilenmiştir. Nazlı'nın problemli anne baba ilişkisi, anne babası ilişkisinde aldatmalar ise Nazlı'yı paranoya sahibi yapmıştır.

Editör: Wan Haber