TV8 ekranlarında cuma akşamları yayınlanan kırmızı oda dizisinin birkaç haftadır kurgusu ile izleyicilerin yüreklerini Burkan karakteri Kumru, Burcu Biricik için hayat verdiği boncuk geçtiğimiz hafta diziye veda etmiştik. Sezonun başından itibaren konuk oyuncuların oynadığı hikayeler, izleyenleri ekran başına kilitlemeyi başarıyordu.

 Taciz mağduru kumrunun hayat öyküsü de onlardan birisidir.

 Çocukluğunda üvey babasının tacizine uğrayan ve Daha sonrasında ise hayatı acılarla dolu olan Kumru nihayetinde evlendiği kişiyle sakin, mutlu bir yaşam sürerken, başına pek çok iş getiren eski sevgilisini görmüştü.

O andan itibaren travmaları tekrar gün yüzüne çıkan Kumru, yaşadıklarını ilk defa Doktor Hanım’a dile getirmiştir.

Dizinin takipçileri, Kumru karakterini kimi zaman gözyaşları içerisinde izlerken bu karakterlere hayat veren Aslıhan Gürbüz’de bir kez daha başarılı oyunculuk performansı ile adeta göz doldurdu.

Gürbüz, en son ufak tefek cinayetler dizisinde rol almıştı sonrasında ise sağlık problemleri yaşadığı için oldukça zorlu günler yaşamış ve Ayvalık’a yerleşmişti. Birkaç haftadır kırmızı oda dizisinde oynayan Aslıhan Gürbüz'ün Instagram hesabından yapmış olduğu paylaşımlar, Kumru karakterinin artık hikayesinin bittiği izlenimini ortaya çıkardı. 

Diğer taraftan yakın arkadaşı olan Türk müziği ve tango yorumcusu Dilek Türkan ile arabayla Ayvalık'a gittiği öğrenildi.

Oyuncunun arkadaşları ile buluştuğu, pazara gittiği ve Ayvalık sokaklarında gezdiği fotoğrafları görenler Kumru'nun çekimlerinin artık bittiği şeklinde tahminlere yol açtı.

  Kırmızı Oda Dizisi Yeni Bölümüyle Bu Akşam 20:00’datv8 De!

Editör: Wan Haber