TV8 ekranlarında cuma akşamları izleyiciyle buluşmaya devam eden kırmızı oda dizisinin bu akşam yeni bölümü sizlerle beraber olacak. Aslıhan Gürbüz'ün Kumru karakteri ile senaryoda Bir Hayli uzun kaldığını pek çok izleyici artık fark etmiştir. Hatta aynı biçimde Sadi karakterinin çok beğenilmesi ile beraber Erkan Petekkaya ile alakalı da önemli bir karar alındı. Diziye ilk olarak kısa süreli bir şekilde katılması planlanan Sadi karakterinin çok beğenilmesi sonrasında ise dizide oynadığı süre uzatıldı. Erkan Petekkaya ile de 5 bölüm olarak Anlaşılan revize edilerek süre daha uzatıldı. Bu karara, dizinin hayranlarını da oldukça mutlu etti artık.

Bilakis Erkan Petekkaya mükemmel bir oyunculuk performansı sergileyerek şimdiye kadar oynamış olduğu gibi aynı şekilde kırmızı oda dizisinde de mükemmel bir performans sergilemeye başarıyor. Erkan Petekkaya'nın Ortaya koymuş olduğu Sadi performansı gerçekten de diziye harika oturdu ve kurgu da önemli bir farkındalık oluşturdu. Erkan Petekkaya'nın harika performansı, hayranlarının da dikkatinden kaçmıyor. Dizide alınmış olan ikinci bir karar ise yeni bir karakterin daha projeye dahil olması olduğu. Bu yeni karakteri oynayacak olan isim ise Erol Afşin olarak karşımıza çıkıyor.

Kırmızı oda dizisinin yeni bölümü bu akşam saat 20/00 da TV8 ekranlarında sizlerle beraber olacak, yeni bölümü Sakın kaçırmayın!

Editör: Wan Haber