Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek Banu Kiremitçi Bozkurt’un senaryosunu kaleme aldığı 'Kırmızı Oda' dizisi gerçek hayatlardan ekranlara taşınıyor. TV8'in çok izlenen dizisi Kırmızı Oda 42. bölüm ile 18 Haziran 2021 tarihinde sezon finali yapmıştı. 43. bölüm ile yeni sezona 17 Eylül 2021 tarihinde merhaba diyen Kırmızı Oda'nın yeni sezon bölümleri merak ediliyor.

Hayatın içinde bugüne kadar konuşulmamış, konuşulamamış ne varsa 'Kırmızı Oda'da ortaya çıkıyor. İnsan hayatının en derin sırları 'Kırmızı Oda'da anlatılıyor.

Psikiyatri kliniğinde doktorlarını ve onlara başvuran hastaların hayatlarını anlatacağı "Kırmızı Oda"da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralayacak. Hastalar o Güne kadar kimselere söyleyemedikleri sırları dile getirirken izleyiciler de kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair bir şeyler bulacak.

KIRMIZI ODA 45. BÖLÜMDE NELER OLDU? KIRMIZI ODA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Rezzan (Nihal Yalçın) karakola götürülür ve orada olaylı bir gece yaşanmasını sağlar. Doktor Hanım'a Cafer'i vurduğunu söyleyen Rezzan'ın aslında bu olayı hayalinde yaşadığı anlaşılır. Doktor Hanım, Cafer'in evine gizlice girdiğini itiraf eden Rezzan hakkında oldukça endişelenir. Süveyda (İlayda Alişan) bu hafta Kırmızı Oda'ya oldukça motive gelir. Doktor Hanım'a bir hediye getiren Süveyda aslında getirdiği hediyeyi hırsızlık yaparak elde etmiştir.

Doktor Hanım'ın söylediği bir söz ile geçmişe dönen Süveyda o karanlık geceyi hatırlar ve gözyaşlarına hakim olamaz. Asuman (Başak Daşman) Doktor Hanım ile konuşmak için yanına gelir. Süveyda'nın küçükken başına gelen olayı anlatan Süveyda "ben nasıl anneyim?" diyerek kendine kızar ve sinir krizi geçirir. Derya( Ayça Bingöl) Kırmızı Oda'ya oldukça dağınık bir halde gelir. Annesinin yakın zamanda tahliye olacağını söyleyen Derya'nın içini korku kaplar. 

KIRMIZI ODA 46. BÖLÜMDE NELER OLACAK? (8 EKİM 2021)

Kırmızı Oda yeni sezon 8 Ekim 2021 tarihinde TV8'de.

Kırmızı Oda Dizisi Konusu

Yaşanan gerçek hikayelerden esinlenerek uyarlanan "Kırmızı Oda" dizisinde, psikiyatri kliniğinde doktorların ve onlara başvuran hastaların hayatları ekrana geliyor. Kırmızı Oda'da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, mutluluk ve hüzünler izleyiciyi de bir noktada yakalayacak. Hastalar o güne kadar kimselere söyleyemedikleri sırları dile getirirken; ekran başındakiler de kendileri ile muhasebeye oturacak.

Kırmızı Oda Dizisi Oyuncu Kadrosu

Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Halit Özgür Sarı, Gülçin Kültür Şahin, Sezin Bozacı, Baran Can Eraslan ve misafir oyuncular, Nihal Yalçın, Başak Daşman, İlayda Alişan ve Ayça Bingöl, Merve Dizdar

kaynak:kamuajans

Editör: Wan Haber