TV8 ekranlarında her hafta izleyiciyle buluşmaya devam eden kırmızı oda dizisinin 26. son ; adeta insanlıktan nasibini almamış onun babasının, annesine bıçak saplayarak cinayeti suçu işlemesi ile beraber cezaevine yerleştirilmesi Sadi'nin hayatındaki en büyük tarafımı olarak akıllara kazanmıştır. Kırmızı oda dizisinin son bölümünde kimsesi kalmadığı için üvey annesi ve kardeşleriyle beraber elverişsiz koşullar altında yaşam mücadelesini vermek zorunda kalan Sadi’nin çekmiş olduğu zulüm hastalığının baş gösterilmesinde en önemli etken olarak biliniyor.

Kırmızı Oda 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kırmızı oda dizisinin son bölümünde; etrafa savrulmuş bir hayat sürmesinin yanı sıra aynı zamanda sorumluluk bilincinden ve merhamet ile anlayış duygularından tamamen uzak olan babasının Kesinlikle geri dönüşü dahi olmayacak bir yanlış yaparak annesinin ölümüne sebep olması, Sadi'nin tanıyan en büyük yarasıdır. Kırmızı oda dizisinin 26. son bölümünde, Annesinin bir cinayete kurban gitmesiyle babasının ise cezaevine girmesi ile beraber hayatı allak bullak olan Sadi ve annesi ve kardeşleri ile beraber Aynı Çatı Altında yaşama tutunmak amacıyla gayret etmeye çalışmıştır.

Herhangi bir kabahatinin bulunmamasına rağmen kardeşlerinin çeşitli işkencelerine maruz kalan ve evde kalan yemek artıkları ile karnını doyurmaya çalışan, sefalet içinde bir yaşam süren Sadi, tertemiz Yüreği olan ve Elinden hiçbir şey gelmezse dahi kendisine Sımsıcak bir şekilde gülüşünü dahi Armağan edebilecek kız kardeşinin sevgisi ile hayata sımsıkı bir şekilde tutuna bildiğini dile getirmesinin hemen sonrasında kırmızı oda dizisinin 27. Yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını merak edilmeye başlandı. Kötü bir muamele görmüş olsa dahi ve annesini kesinlikle suçlamaya, her zaman bardağın dolu tarafından hayata bakmaya çalışan ve onu da duygularına ve düşmüş oldu hazır duruma tercümanlık etmeye çalışan tarihinin her iki Ailesini de darmadağın edin Babasına karşı içerisinde daha gibi büyüdüğü için ve Nefret gül yüzünü çıktığında Sadi'nin yani Erkan Petekkaya'nın inanılmaz oyunculuk performansı Burada kendini gösterir.

Kırmızı oda dizisi 27. yeni bölümü ile 5 Mart cuma akşamı saat 20:00 ‘da TV8 de!

Editör: Wan Haber