Kırmızı oda dizisi bu akşam 25 yeni bölümü ile TV8 ekranlarında yayınlanacak nokta dizinin bu akşam ekranlara gelecek olan 25 bölümü ile ilgili ilk fragman ekranlara geldi. Erkan Petekkaya’nın Hayat verdiği Sadi, Pınar Deniz’in can verdiği Nazlı, Aslıhan Gürbüz’ün yüreklere dokunan kumrusunun hikayeleri yeni bölümde de izleyici bir Hayri etkileyecek gibi görünüyor. Sadi karakterinin hayata dair çıkarımları izleyicileri de bir hayli etkileyecek.

İnsanın en zaliminin en yakınındaki kişi olduğunu dile getirerek izleyicilerin dikkatini çekiyor... Yeni bölüm fragmanında Nazlı'nın ağlatılmak korkusunun ne kadar da etkileyici ve yaralayıcı olduğuna şahitlik edeceksiniz. Kumrunun, Zalimlere karşı sözleri de duyguları iyice yükseltecek.

Recai karakterine hayat veren Gökhan Yıkılkan da yine güçlü bir performansı ortaya koymaya çalışacak. Kırmızı oda dizisinde Recai’nin Nazlı’dan boşanmak istemesinin alsın metnindeki detaylar ise izleyicinin dikkatini daha fazla çekmeyi başaracak. Sadi Ezgi gülnazlı, Recai... kırmızı oda dizisinin 25 bölümünde değişik duyguları ve tecrübeleri İnsanı Yaşatan karakterlerle karşılaşmak Mümkün olacak. Binnur Kaya’nın başrollerinde bulunduğu dizine yüksek bir ilgi görecek ve reytinglerde de birincilikleri toplamayı başararak gibi görünüyor.

Kırmızı Oda Dizisi 25. Bölümde Neler Yaşanacak?

Kırmızı oda dizisi fenomenleri, yine çok etkileyici sahneler ile bu akşam karşılaşacak. Yine duyguları birbirine geçecek, Erkan Petekkaya, Pınar Deniz, Aslıhan Gürbüz, Gökhan yıkılkan konuk oyuncu olarak başarılı rolleri ile yine mest edecek izleyicileri.

Annesini kaybettikten sonra artık kimsesiz Karam Sadi yani (Erkan Petekkaya) hikayesinin devamında ise üvey annesi Bahar’ın yanına yerleşir., o evde yaşadıklarını, kendisini hastalığına adım adım sürükleyen bu huzursuz cümleli Doktor hanıma Tek Tek anlatacaktır.

Kırmızı Oda Dizisi Konusu Nedir?

Kırmızı oda dizisinin konusu genel itibari ile gerçek yaşam ülkelerinden esinlenilerek senaryolaştırılmış olan bir dizidir. TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan kırmızı oda oyuncu kadrosunda başarılı isimlerle de seyir zevkini artıran oyuncular var.

Bizi bir psikiyatra Not Defteri adlı kitabından uyarlandı. Gerçek hayatta yaşamış olan ve artık yaşamlarında bir tıkanıklığa neden olacak acı veren Gerçek Kesit yerin kaleme alınarak canlandırıldığı kırmızı oda dizisinde, psikiyatri kliniğinde doktorların ve onlara başvuran hastaların hayatları ile ilgili çeşitli hikayeler dile getiriyor.

Editör: Wan Haber