Türkiye’de bir ilk olma özelliğini taşıyan kırmızı kamyon dizisi itfaiyecilerin yaşamlarının dile getirileceği ilk proje olarak da dikkatleri üzerine çekiyor itfaiye teşkilatı aracılığı ile verilmiş olan bu eğitimleri neticelerini dizinin sahnelerinde de yakında göreceksiniz.

Kırmızı Kamyon Dizisi Oyuncuları Kimler?

  • Görkem Sevindik
  • Nilay Deniz
  • Oğuzhan Çakır
  • Deniz Hamzaoğlu
  • Aslı Orcan

Merakın yüksek seviyelerde olacağı dizinin profesyonel eğitimler ile beraber daha da Gerçekçi olması beklentisi Bir Hayli yüksek Tabii ki burada en riskli olan unsur ise yangınlar ile alakalı olacaktır Alev Alev dizisinden de hatırlayacağımız gibi bir yangın sahnesi çekmek çok zorlu bir iş ve inandırıcı olması da işi daha da zorlaştırıyor.

Kırmızı kamyon dizisi ile alakalı değerlendirmelerde bulunan Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu Özellikle de yangın sahnelerinin olduğu karelere dikkat çekerek şöyle açıklamalarda bulundu:

“Yangınların inandırıcı olması ve itfaiye erlerinin öykülerinin ilgi çekmesi noktasında kurguya büyük iş düştüğünü unutmamak lazım. Çoğu yerli dizideki gibi duman çıkartmayan, birbirinden alakasız noktalarda meşale gibi alevlerden ibaret olan ve içinde kalana etkisi yüze çalınmış bir parça isten ibaret yangın tablosu  sunulmamalı izleyiciye!”

İtfaiyecilerin yaşamlarını ekranlara taşıyacak olan kırmızı kamyon dizisinin bütün çalışmaları Son sürat devam ediyor.

Kırmızı Kamyon Dizisi Pek Yakında Show Tv’de!

Editör: Wan Haber