Birbirinden farklı dizilerine bir yenisini daha ekleyen Show Tv, bu sefer de Kırmızı Kamyon dizisini izleyiciyle buluşturacak. Peki çekimlerine son sürat devam edilen Kırmızı Kamyon dizisi ne zaman başlayacak? Hangi gün yayınlanacak? Konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Toplumun kahramanları olarak bilinen İtfaiyecileri konu alan dizi izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. 

KIRMIZI KAMYON DİZİSİNİN KONUSU

Kahraman itfaiyecilerin hayatlarında yaşadıkları sevinçlerini, üzüntülerini, başarıları ve hayal kırıklıklarını birçok farklı duyguyla iç içe anlatacak...

Hayat kurtaran itfaiyecilerin; mücadelelerini, birbirlerine ve mesleklerine olan bağlarını farklı özelliklere sahip itfaiyeciler üzerinden anlatan ‘Kırmızı Kamyon’, izleyicilere yoğun duygular yaşatacak dramatik yapısı ve heyecan yaratacak aksiyon dolu sahneleriyle adından söz ettirecek.

KIRMIZI KAMYON DİZİSİ OYUNCU KADROSU
Yönetmen koltuğunda Osman Kaya’nın oturduğu, senaryosu Meriç Demiray ve Ezgi Özcan’ın kaleminden çıkan ‘Kırmızı Kamyon’un oyuncu kadrosunda Görkem Sevindik, Nilay Deniz, Ushan Çakır, Deniz Hamzaoğlu, Aslı Orcan, Burak Berkay Akgül, Timur Ölkebaş, Gürberk Polat, Melisa Akman, Uğur Arda Başkan, Sümeyye Aydoğan, Efekan Can, Gerçek Sağlar Alnıaçık, Süreyya Kilimci, Hasibe Özgür, Onur Yar, Tuğçe Karabayır ve Feriha Eyüboğlu bir araya geliyor.

KIRMIZI KAMYON NE ZAMAN BAŞLAYACAK HANGİ GÜN?

Show TV ekranlarında yer alacak olan Kırmızı Kamyon, Şubat ayının ilk haftaları itibariyle ekranlara gelmesi bekleniyor. 

Editör: Wan Haber