Show TV ekranlarında çok farklı bir dizi ekranlara gelmeye hazırlanıyor! İtfaiyecilerin yaşamını konu alacak olan ve ilk başta ismi 'Kırmızı Kamyon' olarak düşünülen dizinin ismi değiştirildi! Oldukça iddialı bir kadroyla ekranlara gelmeye hazırlanan aksiyon ve dram dizisi hakkındaki detaylar makalemizde yer alıyor!
İtfaiyecilerin yaşamla mücadelesini konu alacak olan ve ilk başta 'Kırmızı Kamyon' adını alan dizinin ismi son anda 'Kahraman Babam' olarak değiştirildi! Önümüzeki haftalarda ekranlarda yayınlanmaya başlayacak olan dizinin kadrosu ve ne zaman yayınlanacağı ise herkes tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor! Osman Kaya'nın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosunu ise Sevgi Yılmaz, Devrim Yıldız Özdemir ve Bahar Kaya kaleme alacak.


Kahraman Babam dizisinin oyuncuları kimler?
En çok merak edilen konulardan birisi de Kahraman Babam dizisinde yer alacak olan oyuncular oldu. Büyük bir heyecanla beklenen Kahraman Babam dizisinde yer alacak olan oyuncular ise Görkem Sevindik, Nilay Deniz, Ushan Çakır, Fatih Al, Tuğçe Altuğ, Deniz Hamzaoğlu, Aslı Orcan, Toprak Sağlam, Burak Berkay Akgül, Sümeyye Aydoğan, Yimur Ölkebaş, Gürberk Polatve Efekan Can oldu. 


Kahraman Babam dizisi ne zaman başlıyor?
Merak içinde beklenen ve oyuncu kadrosu oldukça zengin olan Kahraman Babam dizisinin yayın tarihi net değil. Dizinin birinci bölümü aslında 31 Mart tarihinde 'Kırmızı Kamyon' adı altında Show TV ekranlarında yayınlanmıştı ancak beklenen reyting performansına ulaşamayınca dizinin yayınlanmasına ara verilmişti. Dizinin çekimi için devam kararı alan yapım ekibi ise yeni bölümleri önümüzdeki günlerde yayınlayacak. Resmi bir gün şu an belli değil ancak Show TV kanalının resmi sitesine göre dizi Haziran ayında ekranlarda yer alacak.

Editör: Wan Haber