Kısa bir süre sonra ekranlara veda edecek olan Masumiyet dizisi akıllarda birçok iz bıraktı. Konusu ile dikkat çeken Masumiyet dizisi, konusunun yanı sıra oyuncuları ile çok konuşuldu. Birçok oyuncunun bir araya gelerek bu projede boy göstermesi ilgi odağı oldu. Birbirinden ünlü oyuncular bir araya gelerek muhteşem projede kendilerine gösterdiler. Masumiyet dizisinin sevilen oyuncusu Kimya Gökçe Aytaç’ın kim olduğu büyük bir merak konusu oldu. Başarılı oyuncunun aslında kim olduğu, yaşı ve memleketi merak edilen bilgiler arasında yer aldı. 
Kimya Gökçe Aytaç kimdir?
Kimya Gökçe Aytaç 1990 yılında hayata gözlerini açtı. 31 yaşındaki başarılı oyuncu birçok projede kendini göstermiştir. Kimya Gökçe Aytaç 2011 yılında Gökçe Özyol ile dünya evine girmiştir. İkili evliliklerini 2013 yılında noktalama kararı almıştır. Güzel oyuncu evliliği bittikten sonra tekrar aşk hayatına açılmamış ve sadece kariyerine odaklanmıştır. Sadece kariyerini ön plana alan Kimya Gökçe Aytaç, başarılı bir oyuncu olma yolunda adım adım devam etmektedir.
Kimya Gökçe Aytaç hangi dizilerde rol aldı?
Servet, Zeyrek ile Çeyrek, Erkenci Kuş ve Bay Yanlış dizilerinde kendini gösteren Kimya Gökçe Aytaç şimdilerde Masumiyet adlı dizide boy göstermektedir. Daha çok aşk ve duygusal dizilerde tercih edilen ünlü isim, projeye veda ettikten sonra tekrar ne zaman ekranlara geleceği hakkında açıklama yapmadı. Masumiyet dizisi çok kısa bir süre sonra final yapacak. Dizinin ekip üyeleri final yapacaklarını duyurmuşlardı. Kimya Gökçe Aytaç hayranları ünlü ismi tekrar görmek istediklerini söylediler. Kimya Gökçe Aytaç sosyal medya gündeminin en çok konuşulan ismi oldu. Başarılı oyuncunun yeni projesi olmadığı biliniyor ancak Masumiyet dizisinde büyük ses getiren ünlü oyuncuya hemen bir teklif gelmesi bekleniyor.

Editör: Wan Haber