2021 yılbaşına girmemiz artık saatler kaldı. Koronavirüsü tedbirleri kapsamında vatandaşların sokağa çıkmaları yasak olduğu için evlerinde televizyonları başında eğlenceli programları izleyerek yılbaşı gecesini harika bir şekilde geçirmeye çalışacaklar.

Geceye damga vurması beklenen programların başında Şüphesiz ki Kim Milyoner Olmak İster yılbaşı özel programı gelmektedir.

46 yaşındaki yakışıklı sunucu Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumu ile ATV ekranlarında büyük bir ilgi ile izlenen Fenomen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster yılbaşı özel fragmanı ile ortalığı adeta kasıp kavurdu.

Türkiye’nin en çok sevilen ve beğenilen bilgi yarışmalarından başında gelen Kim Milyoner Olmak İster Murat Yıldırım sonrasında görevi devralan Kenan İmirzalıoğlu sonrası kaliteli çizgisi ve renkli yarışmaları ile ödül dağıtmaya devam ediyor.

Türkiye’nin yedi bölgesinden garantili yarışmacıların büyük ödülü almak amacıyla kıyasıya yarıştığı Kim Milyoner Olmak İster programında yaklaşan yeni yıl ile beraber özel bölüm ile tek bölümlük Konsept değişmektedir. 31 Aralık 2020 tarihinde yayınlanacak olan programın Yılbaşı özel bölümü resmen önlüler geçidi oldu.

Kim Milyoner Olmak İster Yılbaşı Özel Programı Konukları Kimler?

  • Güzel sesi ve sempatik tavırları ile dikkatleri üzerine çeken Emel Müftüoğlu izleyenleri ve yakışıklı sunucuyu gülmekten adeta kırarken,
  • Ekranların bebek yüzlü sanatçısı Burak Kut yarışmanın heyecanını ile herkesi kahkahalara boğuyor.
  • Son zamanların olaylı adamı Serdar Ortaç da sevilen yarışmanın yılbaşı özel programı konukları arasında bulunurken, samimi itirafları ile herkesi şaşırtmayı başarıyor.

Hem bilgilenmek, hem eğlenmek, hem kahkaha atmak, hem de 2021 yılbaşı gecesini sevdiklerinizle beraber harika bir şekilde geçirmek istiyorsanız, bu akşam saat 20:00’da ATV ekranları başında beklemeyi unutmayın!

Editör: Wan Haber