ATV ekranlarında izleyicinin karşısına çıkan, Türkiye'nin belki de en uzun soluklu eğlendirici ve bilgilendirici yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster yarışma programı ile ilgili son zamanlarda Özellikle de çeşitli söylentiler dolaşıyor.

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumu ile ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster ile ilgili gün gün yeni iddialar ortaya atılırken, yarışmanın yayından kaldırıldığı dahi söylendi. Peki Kim Milyoner Olmak İster ne zaman yayınlanacak? Kim Milyoner Olmak İster neden yayınlanmıyor? işte Bu soruların cevapları ve çok daha fazlası bu makalede sizlerle beraber..

Ekranların sevilerek takip edilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster haftanın belirli günlerinde dizi saatinde başlıyordu. Cumartesi günleri ekranlarda bulunan, Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumu ile yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışma programı ile ilgili yeni kararların alındığı dile getirildi. Kardeşlerim dizisinin artık bundan sonra cumartesi gününden itibaren yayın hayatına başlayacak olması ile beraber dizi saatinde hafta içi ve hafta sonu hiçbir yer olmaması Aslında Kim Milyoner Olmak İster yarışma programının seyrini de değiştirdi.

Kim Milyoner Olmak İster yine başlayacak mı?

ATV yönetimi tarafından yapılan açıklamalara göre dizilerin sezon finali yapacakları Haziran ayına kadar Kim Milyoner Olmak İster yarışma programının rafa kaldırıldığı açıklandı.

Kenan İmirzalıoğlu Başka Bir Program İle Mi Anlaştı?

ATV ekranlarının Fenomen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster ‘in sunucusu Kenan İmirzalıoğlu'nun Kim Milyoner Olmak İster yarışma programının rafa kaldırılmasından sonra başka bir program ile anlaştı iddiaları ortaya atılırken, Sunucunun yapmış olduğu Açıklama ile beraber herhangi bir projede bulunmadığını dile getirdi.

Editör: Wan Haber