Merak içerisinde beklenen kurtlar vadisi kaos dizisinin senaryo yazımı ve çalışmaları devam ederken, Kenan İmirzalıoğlu sürprizi gündeme damgasını vurdu. kurtlar vadisi kaos sürprizleri için Necati Şaşmaz neler söyledi? İşte Kenan İmirzalıoğlu’nun kurtlar vadisi kaos dizisinde kaç bölüm oynayacağı ve ne kadar ücret alacağı ile ilgili detaylar haberimizde... 

Bir dönem ekranlarda adet kasırga gibi esen ve başrollerinde necati şaşmaz, gürkan uygun, oktay kaynarca, özgü namal gibi ünlü oyuncuların oynadığı kurtlar vadisi efsanesi artık hayranlarına kavuşmak için gün sayıyor. Yeniden çekiliyor, çekildi denilen kurtlar vadisi kaos ’un yeni bölümleri nihayetinde resmi açıklama ile artık netleşti.

Bir zamanlar ilk olarak Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan  ve Polat Alemdar, Süleyman Çakır, Memat gibi karakterleri ile akıllara kazınan kurtlar vadisi seneler sonra ekranlara gelecek. Kurtlar vadisi kaos dizisinin oyuncu kadrosu ile ilgili yeni gelişmeler de gelmeye başladı.

Necati Şaşmaz Senaryoyu Bitirdiklerini Açıkladı

Birkaç gün önce kurtlar vadisi dizisinin savcı Leyla’sı Çiğdem Batur, sosyal medya uygulamasından sorulara cevap verdi. Kurtlar vadisi kaos faaliyetlerinin sürdüğünü ve çok heyecanlı olduklarını dile getirdi. Dizinin yapımcısı ve Polat Alemdar’ı Necati şaşmaz ise yeni kurtlar vadisi dizisi için senaryoyu bitirdiklerini fakat güncel olaylarla gündemden eklemeler de yapacaklarına değindi. Necati şaşmaz, kurtlar vadisi kaos'un şubat ayı içerisinde bir televizyon kanalında yayınlanmasını planladıklarını açıkladı.

Kenan İmirzalıoğlu Kurtlar Vadisi Kaos'ta!

Kurtlar vadisi kaos dizisinin oyuncu kadrosunun çalışmaları sürerken, çok çarpıcı bir iddia kulislerden geldi bile. Kurtlar vadisi kaos dizisinin ses getirmesi zaten beklenirken, bu diziye bomba gibi isimlerle transferler gerçekleştirilecek. Senelerdir heyecanla diziyi bekleyen seyircilere çok büyük bir sürpriz yapmaya hazırlanan Polat Alemdar yani Necati Şaşmaz, dizinin ilk bölümlerinde konuk oyuncu için Kenan İmirzalıoğlu ile masada oturduğu konuştu görüştüğü Kenan İmirzalıoğlu’nun dizide 3 bölümlük bir konuk oyuncu olacağı öğrenildiği. Kenan İmirzalıoğlu’nun alacağı ücretin ise dudak uçuklatacağı tahmin ediliyor.

Editör: Wan Haber