Ünlü oyuncu Mert Fırat yeni sezonun kuvvetli dizilerinden kefaret dizisi ile tekrardan ekranlara geri dönüş yaptı. FOX TV’de Pazar Akşamları izleyici ile buluşan ve oldukça iyi neticeler alan Kefaret dizisinde Nurgül Yeşilçay ve Yurdaer Okur ile beraber başrolde bulunan ünlü oyuncunun güçlü Performansı da hayranları tarafından takdire şayan karşılanıyor.

Kefaret dizisi hikayesi ve iyi oyunculuk performansı ile adeta göz kamaştırırken Sinan karakterinde Mert Fırat ise izleyicilerin gözüne Biraz değişik gelmeye başladı.

 Bunun en önemli sebebi ise ünlü oyuncunun son zamanlarda bir hayli kilo vermesi oldu.

Son zamanlarda fit bir vücuda sahip olan ve bunu da Instagram hesabından yapmış olduğu paylaşımlarla hayranları ile paylaşan Mert Fırat yeni halini gösterdi ve şöyle yazdığı sabah çok erken saatte gözler biraz kısık, Zayıfladın mı?

Ünlü oyuncu Mert Fırat'ın yakın dostlarından Didem Balçın Kalp emojisi ile beraber çok zayıfladığını ifade etti.

Oyuncunun eşi İdil Fırat ise cevap veriyorum çok diye yorum bıraktı. Birçok hayranı ise Kasım ayında dünyaya gelen kızı Seyhan Mia'dan sonra Mert Fırat’ın Bir Hayli değişikliğe uğradığı yönünde çeşitli paylaşımlarda bulundu. Takipçileri ise Çünkü baba olmak bunu gerektirir diyerek kızı ve eşi ile mutlu bir ömür dilediklerini belirten yorumları bıraktı.

Kefaret dizisinde Mert Fırat bundan sonra daha da konuşulacak gibi görünüyor.

Editör: Wan Haber