Oyuncu, doğada olmak, o mucizeye tanıklık etmek Doğan’ın bir parçası olduğunu hissetmek benim açımdan en harika günlerden birisi oluyor. Bu şekilde konuştu.

 Fox TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden, Beyza Şekerci’nin canlandırmış olduğu kamera arkası isimli programa konuk olarak demeçler veren ünlü oyuncu dağlara gittiği ve kamp yaptığı zamanlarda da çok güzel durumlara tanıklık ettiğine değinerek Bunu çocuğumla da paylaşmak istiyorum ama henüz yaşı küçük dedi.

Doğaya çıkmak amacıyla kızının büyümesini beklediğini dile getiren ünlü oyuncu Yurdaer Okur her şeyin yenilendiği, Doğuş’un simgesi olan ilkbaharı çok sevdiğini de dile getirdi. Anadolu’da yer almayı sevdiğini ve bundan da mutlu olduğunun altını çizen ünlü oyuncu başka bir yer olursa bunun Avustralya Alpleri olabileceğini dile getirdi.

Ölümsüz olmayı tercih etmeyeceğini de belirten Yurdaer okur, 1980’li senelerin meşhur şarkılarını da oldukça seviyor.

İyi niyetin suiistimal edilmesini asla katlanamadığı belirten ünlü oyuncu bu durumdan pek hoşnut olmadığını daha söylüyor.

Sezgilerin Çok güçlü olduğunu vurgulayan Yurdaer Okur ilişkilerde kaldırılmasının zor olduğuna da vurgu yaptı.

Oyuncu, hayatta herkesin ikinci bir şansının muhakkak olması gerektiğini de sözlerine ekledi

Nurgül Yeşilçay, Yurdaer okur, Mert Fırat’ın başrollerinde oynadığı Kefaret dizisi her hafta sizlerle beraber olmaya devam ediyor!

Editör: Wan Haber