Fox TV’nin ekranlarında izleyici ile buluşan sevilen dizi Kefaret’in Pazar akşamı ekranlara gelecek olan yeni bölümünde dikkat çekim görüntüleri izleyicileri bekliyor.

  • Mert Fırat
  • Yurdaer Okur
  • Nurgül Yeşilçay üçlüsünün başrollerinde bulunduğu Özge Özacar'ın baş rollerden rol çalan performansı ile yine etkileyici sahneler gelecek. Sinan’ın Zeynep’in parmağına yüzük takmasının mutluluğu her an yaşanırken, Ahmet’in Meltem’e Zeynep ile kendisini paylaşması gerekeceğini söylemesi de olay olacak. Diğer taraftan Sude ile Cansu’nun aynı okula gitmesi ve Sinan’ın Gerçek olan durumları bir türlü dile getirememesi de düğümün devam edeceğini gösteren bulgulardır.

Mahinur Ergun tarafından Zülfü Livaneli’nin kitabından uyarlanan Kefaret dizisinin ilk 9 bölümü çok başarılı bir şekilde ekranları geldi. Reytingleri de iyi bir şekilde gelen dizinin 10. Yeni bölümünde yaşanacakların detayları da ortaya çıktı.

Özellikle de Ahmet’in DNA testi neticesinin olumsuz bir şekilde çıkması sonucunda Sude hususunda ne yapacağı da merak edilmeye başlandı. Ahmet çok sinirlenecek ve dizide büyük gerginlikler yaşanacak.

Ahmet’in DNA testi yaptırmaya karar vermesi gelişmesinden sonra Sinan, Zeynep’e Cansu ile alakalı yapacağı açıklamayı erteledi. Çiftliği Çete tarafından basılan Arzu Cansu’yu korkutmak amacıyla İstanbul’daki özel bir okula getirmeye karar verildi. Zeynep Ahmet’i Sude’den ve çiftlikten uzak tutmak amacıyla ek tedbirler alacaktı. Fakat, Ahmet’i hiçbir engel durduran elektrik Münevver’in yaptırdığı bir plan yüzünden Sinan, evlilik teklif etmek durumunda kalacaktır. Ancak DNA neticesi olumsuz çıkan Ahmet’in Çiftliği anı gelişi ile ortalık karışacaktır.

Editör: Wan Haber