FOX TV kanalının birbirinden muhteşem ve başarılı yapımları yayınlanmaya ve seyircilerinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Birbirinden muhteşem yapıt ve dizi ekranlara gelmeye devam ediyor. FOX TV ekranlarının vazgeçilmez ve başarılı dizisi Kefaret 27 bölümdür ekranlarda olan ve sevilen bir dizi oldu. Tüm izleyicilerin dikkatini çeken ve büyük başarı sağlayan Kefaret, yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ederken dizinin setinden kötü haber geldi. Bu kötü haber tüm seyircileri üzdü. Kefaret dizisi veda etme kararı aldığını duyurdu.
Kefaret dizisinin konusu ne?
Zeynep ve Ahmet, tayin oldukları yere taşınırlar. Çocukları ile mükemmel bir kasaba hayatının hayalini kurarlar. Taşındıktan sonra evlerine alışırlar ve mutlu hayatlarına devam ederler. Zeynep bir kutlamada dilek diler ve her şeyin mükemmel olmasını ister. Ancak hayat onlara bu mutluluğun yerine her şeyin ters gitmesini gösterir. Hayatlarında her şeyin birden tepetaklak olmasını izleyen aile, neden bunların olduğunu anlamaz ancak olaylar ile başa çıkmaya çalışırlar. Zeynep ve Doktor kocası Ahmet dışında birçok ismin de hikayeye dahil olacağı Kefaret dizisi FOX TV kanalının en çok sevilen dizisi olmaya hazırlanıyor.
Kefaret veda ediyor!
FOX TV kanalının en beğenilen ve reyting skorlarını zorlayan dizisi ekranlara veda etme kararı aldı. Kefaret dizisi 27 bölümdür ekranlara geliyor. Son bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanan Kefaret dizisi 28. bölümü ile seyircilerine veda edecek. Final yapma haberleri sosyal medya hesaplarının en çok konuşulan haberi oldu. Kefaret dizisinin sevenleri bu haber karşısında adeta şok oldular. Diğer yandan final bölümünde neler olacağı merak konusu oldu. Ancak herkes final haberi ile sarsıldı. Oyuncular ise sosyal medya hesaplarından veda etmeye başladılar. Sadece 28 bölüm süren dizinin oyuncuları büyük üzüntü yaşadı.

Editör: Wan Haber