Fox TV ekranlarında yayınlanan Kefaret dizisi bu akşam yine oldukça iddialı bir bölüm ile ekranlarda yer almaya hazırlanıyor! Pazar akşamlarının sevilerek izlenen dram dizisi bu hafta yayınlanacak olan bölümü ile tüm seyircileri şaşırtacak!

Büyük bir ilgiyle takip edilen Kefaret dizisi hem oyuncu kadrosu hem de konusu ile seyircilerden takdir görüyor. Muhteşem oyunculukların sergilendiği dizi bu akşam ekranlara gelecek olan bölümü ile yine herkesi soluksuz bırakacak. 


25 Film imzalı Kefaret dizisinin yönetmen koltuğunda Mesude Erarslan otururken senaryosunu ise Mahinur Ergün kaleme alıyor. Kefaret dizisi her Pazar akşamı Fox TV ekranlarında yayınlanıyor.


Kefaret 28. bölümde neler olacak?
Mehdi, Sinan tarafından tuzağa düşürülmüştür. Ayşe Hanım ise artık büyük sırrı ortaya çıkartır. Sude'yi kaybetmekten korkan Zeynep ise Selena'yı kendi kurduğu oyuna getirmeye çalışır. Selena için ise Fulya'nın daha farklı fikirleri vardır. Oldukça hassas olan Arzu ise bebeğini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalır!


Zülfü Livaneli'nin Konstantiniyye Oteli romanından uyarlanarak yapılan Kefaret dizisi yeni bölümü ile 30 Mayıs Pazar akşamı saat 20.00'de TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Kefaret dizisinin oyuncuları kimler?
Zeynep Gökmen Çınarlı (Nurgül Yeşilçay)
Başkomiser Sinan Demir (Mert Fırat)
Ahmet Çınarlı (Yurdaer Okur)
Meltem Serez (Özge Özacar)
Nil Anıl (Ege Kökenli)
Arzu Kendir (Mine Kılıç)
Münevver Demir (Ayşegül Cengiz)
Ayşe Çandır (Ayşe Tunaboylu)
Alp Hasanoğlu (Hakan Yufkacıgil)
Kadir Kınar (Yusuf Atala)
Mehmet (Efe Deprem)
Emre (Ayberk Aladar)
Zeki (Tolga Güleç)

Editör: Wan Haber