FOX TV ekranlarında yayınlanan Kefaret dizisi yeni bölümü ile bu akşam seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor! Oldukça farklı ve dikkat çekici konusu ile izleyici kitlesi edinen dizinin yeni bölümünden ikinci fragman ise kısa bir süre önce izleyiciye sunuldu. Dram türündeki dizinin yeni bölümünde yaşanacak olan olaylar tüm izleyenleri şok edecek! 

25 Film tarafından yapılan Kefaret dizisinin kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat, Yurdaer Okur, Özge Özacar, Ege Kökenli, Mine Kılıç ve Ayşegül Cengiz gibi tanınan oyuncular yer alıyor. Ünlü yazar Zülfü Livaneli'nin Konstantiniyye Oteli isimli romanından uyarlanan dizi bu hafta 25. bölümü ile ekranlara gelecek. 

Arzu'dan "Hamileyim!" açıklaması!
9 Mayıs Pazar akşamı FOX TV ekranlarında yayınlanacak olan dizinin yeni bölümünde Arzu, Zeynep'in evini gizli bir şekilde izliyor. Daha sonrasında hayatını karartanların aynısını onlara yaşatacağını söyleyerek intikam yemini ediyor! Yeniden Elif'i kaçırmak için plan yapmaya başlayan Arzu daha sonra ise Ahmet'e hamile olduğunu açıklıyor!

Kefaret 25. bölüm fragmanı


Kefaret dizisinin 24. bölümünde neler olmuştu?

Geçen hafta yayınlanan bölümde Zeynep ve Sinan nikah masasına oturmuş ardından ise balayına gitmişlerdi. Çocukları ise Ahmet'e bıraktıktan sonra Arzu, Elif için yemek hazırlıkları yapar. Elif'in sevdiği yemekleri hazırlayan Arzu, ona duyduğu özlemi az da olsa gidermek için Elif uyurken onu sever. Fakat Sude, Arzu'yu fark eder ve balayından dönen Zeynep ve Sinan çiftine olanları anlatır. Arzu'nun ceza alması gerektiğini düşünür ve gizlice Arzu'yu alıp polise teslim etmek isterler. Fulya ise Arzu'nun Ahmet'in evinde olduğunu söyler. Arzu'yu dışarı çıkaran Sinan ve Emre ikilisi ise kapıda polislerle karşılaşır ve hepsi emniyete gider.

 

Editör: Wan Haber