Fox tv ekranlarında yayınlanan Kefaret dizisi bu akşam yeni bölümü yayınlanacak mı? Kadrosunda oldukça iddialı isimlerin yer aldığı Kefaret dizisinin bu hafta 26. bölümü ile ekranlarda yer alması bekleniyor. Hem konusu hem de yapım ekibi ile herkesten tam not almayı başaran dram dizisinin yeni bölümü büyük bir heyecanla bekleniyor!

25 Film tarafından yapımcılığı yapılan Kefaret dizisinin yönetmen koltuğunda ise Mesude Erarslan oturuyor.  Zülfü Livaneli'nin Konstantiniyye Oteli isimli romanından uyarlanarak yapılan Kefaret dizisinin senaryosunu ise Mahinur Ergün kaleme alıyor. Her bölüm gerilimli ve duygusal sahneleri ile izleyiciyi derinden etkileyen Kefaret dizisi bu bölümde izleyiciyi ekrana kilitleyecek!

Kefaret dizisinin oyuncuları kimlerdir?
Pazar akşamları yayınlanan Kefaret dizisinin kadrosunda oldukça iddialı isimler yer alıyor. Başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay dizide Zeynep karakterine hayat verirken yakışıklı oyuncu Mert Fırat dizide Başkomiser Sinan ve usta oyuncu Yurdaer Okur ise Ahmet Çınarlı rolüyle karşımıza çıkıyor. Dizide Özge Özacar, Ege Kökenli, Mine Kılıç, Ayşegül Cengiz ve Ayşe Tunaboylu gibi isimler de yer alıyor.

Kefaret dizisi 16 Mayıs Pazar akşamı yeni bölümü var mı?
Her bölümü büyük bir ilgiyle takip edilen Kefaret dizisi Pazar akşamları saat 20.00'de Fox tv ekranlarında yer alıyor. Bu akşam (16 Mayıs) Kefaret dizisinin yeni bölümünün olup olmayacağı ise izleyiciler tarafından merak ediliyor. Ramazan Bayramından dolayı bazı diziler bir hafta tatil kararı vermişti ve Kefaret dizisinin de yeni bölümünün olup olmayacağı kısa bir süre önce belli oldu! Ekranların en sevilen yapımlarından birisi olmayı başaran Kefaret dizisi yeni bölümü ile 16 Mayıs Pazar akşamı saat 20.00'de Fox tv ekranlarında yayınlanacak!

Editör: Wan Haber