Fox TV ekranlarında pazar Akşamları izleyiciyle buluşmaya devam eden kefaret dizisi, güçlü bir hikayeye sahip. Zülfü Livaneli'nin kitabından bir bölümünü Mahinur Ergün tarafından senaryolaştırılması ile beraber ortaya çıkan kefaret dizisinde önemli gelişmeler yaşanacak.

Dizinin bu akşam ekranlara gelecek olan 18. yeni bölümü bu akşam sizlerle beraber olacak.

Yeni Bölümde Neler Olacak?

Kefaret dizisinde bir ayrılık havası esiyor. Bu durumu fragmanlardan izlemek mümkün. Sinan ile Zeynep arasında neler olacak merak edilirken, Sinan'ın bir anda ortadan kaybolması ise en önemli husus olarak karşımıza çıkıyor. Başrol oyuncusu Mert Fırat'ın yapımdan ayrılması gibi bir durum Elbette ki yok tabii ki fakat senaryo gereği Sinan karakteri ortadan kayboldu. Kurguda Sinan ile Zeynep'in nikah öncesi Sinan'ın ortadan kaybolması her şey Tabii ki de değiştirecek ve başa döndürecek. Zeynep, evlenmemek amacıyla Sinan'ın kaybolduğunu bile düşünüyor. Ancak ona bir şey olmamasını evlenmeye tercih etmiş durumda.

Peki Sinan Nerede?

Adeta sırra Kadem basan Sinan'ın nerede oldu bu bölümde ortaya çıkacak... izleyicilerde fragmanlarda verilen bu gizemli havadan etkilenecek. Sinan karakterini nerede olduğu sorusu Bu akşam yanıt bulacak. Muhtemelen de çok şaşırtıcı gelişmeler meydana gelecek.

Kefaret 18. Bölümde Neler Olacak?

Sinan'ın kayıp haberi çiftliğe bomba gibi düşerken, Diğer taraftan ise Arzu'nun zor ile tutmuş olduğu Meltem ve bebeğini zor günler bekleyecek. Ahmet, Arzu'nun Cansu'yu takas etme talebini reddeder ve telefonu suratına kapatır., meslekten atılmak ve Hasan'a dahi olsun Sinan'ı bulabilmek amacıyla sıra dışı yöntemlere başvurur Kenan, Emre ise Alp'in de yardımın alarak Meltem'i arayacak.

Kefaret dizisi bu akşam saat 20:00' da 18 yeni bölümüyle Fox TV ekranlarında olacak, meydana gelecek yeni gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bu akşamki yeni bölümü kesinlikle kaçırmayın!

Editör: Wan Haber