Nurgül Yeşilçay ile Mert Fırat ikilisinin başarılı uyumları ile ve Yurdaer Okur'un mükemmel oyunculuk performansı ile başrollerinde oynadıkları kefaret dizisinin 18. bölümü bu akşam FOX TV'de sizlerle beraber olacak.

TRT 1 ekranlarında teşkilat dizisinin yayın hayatına başlaması ile beraber diğer televizyon kanallarında yayınlanan diziler şimdiye kadar almış oldukları reytinglerin yarısını bile alamaz hale geldi. Teşkilat'ın gazabına uğrayan bir başka dizi ise kefaret dizisi olarak karşımıza çıkıyor.

Kefaret Dizisinde İzleyiciler Hangi Görüntüleri Saçma Buluyor?

Kefaret dizisinin kurgusunda izleyicilerin anlam veremediği ve oldukça saçma bulduğu çeşitli gelişmeler yaşanıyor. Zeynep karakterinin tehlikeli bir karar aldıktan sonra Arzu'nun olduğu yere gitmesini izleyiciler mantıklı bir hareket olarak bulmadı ve Zeynep'in böyle bir şey yapmasını da aslında inandırıcı olmadığı düşünülüyor. Yapılan çeşitli eleştiriler de ise Arzu'nun, Zeynep'e Silah çekmesi başta olmak üzere zaferi de aynı şekilde Arzu uygulaması sonrasında Zeynep'in cezaevine girmesi ile devam eden kurgu örgüsü de izleyicileri rahatsız etmeye başladı.

Zeynep'in niçin silaha dokunduğu, polisin nasıl olurda açıdan silahını nereden ve hangi mesafeden atış yapıldığını hesap etmeden Zeynep'im suçlandığı gibi konular vardır ki izleyiciler Aslında bu tip eleştirileri yapmakla haksız sayılmıyor.

Kefaret dizisi hayranları, senaryodaki bu mantıksız durumların bir an önce çözülmesini istiyor.

Kefaret dizisi 18. yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00'da Fox TV ekranlarında sizlerle beraber olacak!

Editör: Wan Haber