Kazara Aşk, yaz mevsiminde yayınlanacak olan bir dizidir. Kazara Aşk dizisi ilk tanıtımlarını yapmaya başladı. Kazara Aşk dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Kazara Aşk dizisinin oyuncuları ve konusu dikkat çekiyor. Yeni yaz dizisinin başarılı oyuncuları hız kesmeden çalışmalarına devam ediyorlar. Kazara Aşk dizisi çok yakında birinci bölümü ile ekranlara gelecek.
Kazara Aşk dizisi hangi kanalda?
Yazın yeni dizisi olacak Kazara Aşk, çok yakın bir zaman sonra izleyicisi ile buluşacak. Dizinin yeni bölümleri Haziran ayından sonra ekranlara gelecek. Kazara Aşk dizisi Star TV ekranlarında yayınlanacak.
Kazara Aşk dizisinin konusu nedir?
Yeni yaz dizisi olacak Kazara Aşk, herkesin merak ettiği bir dizi oldu. Konusu ile büyük ilgi çeken dizinin ne zaman başlayacağı merak konusu olarak kaldı. Hayalleri olan, işleri olan, mutlu bir hayat süren ve mutlu olmayı hedefleyen iki ayrı genç bir kaza sonucu tanışırlar. Bu ayrı iki genç bu kaza sonrasında hayatlarının kesiştiğini anlar. Civan ve Şimal bu kaza sonrasında bambaşka olaylar yaşarlar. Yalan dolan, beklenmeyen olaylar, serüvenler yaşarlar. Kaza sonucu başladıkları bu ilişki beklenmedik yerlere gider. İkilinin hayatı çok farklı yönlerde değişir. Yalanlar büyür ve olaylar çok farklı yönlerde değişir.
Kazara Aşk dizisinin oyuncuları kimlerdir?
Star TV ekranlarının yeni dizisi Kazara Aşk oyuncuları ile de dikkat çekiyor. Kazara Aşk dizisinde Ümit Kantarcılar, Sude Zülal Güler, Uğur Çavuşoğlu, Aycan Koptur, Sadi Celil Cengiz, Servet Pandur, Selin Işık, Burak Tamdoğan, Deniz Altan, Burakhan Yılmaz, Ali Haydar Çataltepe, Öykü Candanadam, Çağdaş Tekin, Nalan Örgüt, Nermin Aslan ve Billur Pınar Yılmaz gibi isimler yer alıyor. Birbirinden ünlü isimler dizinin kadrosunda yer alacak ve kendilerini gösterecekler. 

 

Editör: Wan Haber