Star TV ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanana Romantik komedi türündeki Kazara Aşk dizinin ne zaman yayınlanacağı ve dizi oyuncuların kimler olduğu araştırılmaya başlandı. Peki Kazara Aşk dizisi ne zaman yayınlanacak? Dizinin oyunu kadrosunda kimler yer alıyor.

Star TV kapsamında yaz sezonu içinde yayınlanacakları ifade edilen Menajerimi Ara, İyi Günde Kötü Günde, Sol Yanım ve Seni Çok Bekledim gibi dizilerin yanı sıra Kazara Aşk dizisinin de yayınlanacağı açıklandı. Bu yapım ile beraber Star TV’nin haftanın tüm günlerinde yayınlayacağı bir dizisi olmuş oldu.

Koliba Film geçtiğimiz sene içinde Masum Değiliz ve Canevim isimli dizileri ortaya koymuş, bu dizilerin geniş izleyici kitlesine ulaşmamasında kaynaklı maddi zarar etmişti. Yapım firmasının şimdiki amacı ise Kazara Aşk dizisi ile yaptığı maddi zararı telafi etmek.

Romantik komedi türünde izlenecek olan dizinin genel konusuna bakıldığında birbirini tanımayan iki gencin kazara karşılaşmaları ve birbirlerine aşık olmaları izlenecek.

Dizinin oyuncuları

Gökçe Akyıldız Star Tv ekranlarında yayınlanması planlanan Kazara Aşk dizisinin kadın başrol oyuncusu Gökçe Akyıldız oldu. Daha önce Kırgın Çiçekler dizisinde rol alan ve evlendikten sonra oyunculuğa bir süre ara veren güzel oyuncu, Kazara Aşk dizisinin kadrosunda yer alacak.

Editör: Wan Haber