Yusuf Turhan ve Firdevs Öztürk’ün kayıp olduğunu söyleyen oğulları Yusuf Turhan, canlı yayına gelerek olayları anlattı. 15 gündür kayıp olan eski eşlerin nerede olduğu araştırılmaya başlandı ve tanıklar dinlendi. Komşular, akrabalar, aile bireyleri ifade vermek için çağırıldı. Yusuf Turhan, babası ve annesi için endişe ettiğini dile getirdi. Babasının amcası tarafından öldürüldüğünü düşündüğünü dile getirdi. 
Yusuf Turhan’ın bağ evi arandı!
Şüpheli olan ve çelişkili ifadeler veren Yusuf Turhan’ın Kayseri’deki bağ evi ekipler ile arandı. Tehdit edilen Yusuf Turhan’ın evinde Firdevs Öztürk ve Yusuf Turhan’dan iz arandı. Olay sadece kayıp vakası olmaktan çıkınca olanlar oldu. Kayıp Firdevs Öztürk ve Yusuf Turhan’ın kaybında birçok cinayet ortaya çıktı. Diğer yandan kız kardeşlerini öldürdüklerini itiraf eden bir mektup ortaya çıktı. Amca mektubu okuduğu halde neden okumadığı da dikkat çekti. Müge Anlı tüm olayları anlamaya ve anlatmaya çalışırken, cinayetlerin iç yüzleri de araştırılmaya başlandı. Tüm iddiaları reddeden ve kabul etmeyen amca Yusuf Turhan, yayına gelmeyi reddetti ve tüm olaylardan alakası olmadığını dile getirdi. 
Ortaya çıkan ses kayıtları herkesi şok etti!
Yusuf Turhan, annesi ve babasının başında bir bela olduğunu anlayınca aklına bir program indirmek geldi ve babasının telefonuna konuşmaları kaydeden bir program indirdi. Yusuf Turhan’ın babası ve amcası arasında geçen konuşmalar kayıtlı bir şekilde programda paylaşıldı. Küçük oğul Yusuf Turhan, babasının telefonundan aldığı ses kayıtlarını stüdyoya verdi. Kayıp babası ve katil olduğu ortaya çıkan amcası arasında geçen konuşmaların hepsini Müge Anlı ile paylaştı. Tüm olaylar sonrasında intihar girişiminde bulunan amca, herkesi şok etti. 
Kazma kürek istedi!
Yusuf Turhan’ın kavgacı ve tehditkar olduğunu söyleyen komşu, kazma kürek isteyip gittiğini dile getirdi. Komşu, Yusuf Turhan’ın çift kaybından bir iki gün sonra kazma kürek alarak ağaç dikeceğini ve kimseye söylememesi için tehdit ettiğini söyledi. 

Editör: Wan Haber