Bu akşam saat 20:00’ da ATV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanan Kardeşlerim adlı Dizide hangi oyuncuların hangi karakterlere hayatı verdiğini yakından Görmeye Ne dersiniz... hadi başlayalım o halde!

Celil nalçakan-akif Atakul

Bütün dünyayı hükmedebileceği ne inanan, vicdanlı, Merhameti duygularından yoksun fakat bir o kadar da tatlı dilli, iyi konuşan, Şeytan Tüylü ve 42 yaşındaki adam kendi istekleri doğrultusunda, çıkarları için yapamayacağı şey, üzmeyeceğim Kural yoktur.

Halil Özgür Sarı- Kadir Eren

19 yaşındaki dürüst çalışkan Ve mesafeli delikanlım'ız, kardeşlerinin hem anası hem de babası da. Anne ve babasından ona tek emanet kalın kardeşlerini harika bir şekilde yetiştirmeye gayret edip, onları geleceğe hazırlarken; onları her şeyden koruyup kollayan evin büyük abisidir.

Ahu yağtu-suzan manyaslı

Kocasında aramış olduğu fakat bulamadığı sevgi ve şefkati dışarılarda ararken oldukça kırılan, yaşamış oldukları ve kendini tekrardan keşfedecek, geçmişin sırları ile yüzleşecek olan 34 yaşındaki duygusal bir kadını canlandırıyor.

Cüneyt mete-orhan Eren

İyi kalpli, merhametli bir Aile Babası olan Orhan Eren, 37 yaşındadır. Karısının, çocuklarının ve ona abisinden kalmış olan yenilerinin gönlünü hoş edip, onlara adeta kol kanat gelebilmek amacıyla sabah akşam demeden çalışan bir adam rolünde oynuyor.

Fadik Sevin atasoy-şengül Eren

Paraya önem veren, değişken huylu, açık gözlü, 30 yaşındaki Cingöz bir kadın rolünü oynuyor. Kocasının yeğenlerine belli bir mesafeden sahip çıkmaya çalışırken, her zaman fırsatlardan da istifade etmeyi çok iyi bilen bir kadındır.

Su Burcu Yazgı coşkun-asiye Eren

Güçlü, dürüst, sade ve 17 yaşındaki kızımız, abileri ve küçük kız kardeşi Emel'e annelik yaparken, derslerine sıkı sıkı sarılan çalışkan bir kız o rolünde oynuyor. Üstelik sesi de oldukça güzel.

Yiğit koçak-ömer Eren

17 yaşındaki oyuncumuz, hırslı ve duygusal özelliklere sahip olması ile tanınıyor. Bazı zamanlarda Kalbinin sesine hakim olamayıp, kendisini kaybetse de aslında abisi Kadir'in sorumluluklarını hafifletmek amacıyla üstüne düşeni yapan bir çocuktur.

Kardeşlerin dizisi 1. Bölümüyle bu akşam saat 20:00’da da ATV ekranlarında başlıyor, Sakın kaçırmayın!

Editör: Wan Haber