Cumartesi akşamları ATV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden kardeşlerim dizisinin ilk 6 bölümü mükemmel bir sıçrama yaptı. Kardeşlerim, kurgusuyla ve oyunculuk performansları ile adete izleyicilerin yüreklerine bir kez daha dokundu ve artık milyonlarca izleyici bu dizinin peşinde.

Kardeşlerim dizisi konusu nedir? Kimler oynuyor? Oyuncu kadrosu?

Anne babasını kaybeden 4 kardeşin acı dolu yaşamı tutumun sayesinde kendinden pay bulan pek çok izleyici var. Dizinin bu tarafının olması zaten Türkiye'de milyonlarca izleyiciye hitap etmesini sağlıyor.

Kardeşlerim dizisinin çok daha fazla büyüyeceğini işaret edilen yorumlar ve beğeniler geliyor. Bu işaretlerden birisi de YouTube'da görüldü.

30 Mart Salı günü ekranlara gelen 7. bölüm 2. fragmanı çok kısa süre içerisinde 2 milyondan daha fazla izleme elde etmeyi başardı. Kardeşlerim dizisi hayranları, yeni bölümde neler olacağını merak etmeye başladı.

Kardeşlerim Dizisi Başrollerinde Kimler Oynuyor?

Celil nalçakan, Halit Özgür sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu, Simge Selçuk

Büyük bir ilgili neticesinde video bütün Türkiye'de YouTube'da eklenen videolar arasında bir sıraya çıkmayı başardı. YouTube trende listesinde zirvenin sahibi olan kardeşinin dizisinin yeni bölüm fragmanı ise izleyicileri oldukça duygulandırdı. Tek dertleri hayat mücadelesi olan 4 kardeşin iç Burkan sevgi dolu hikayesi bu akşam ekranlara gelecek. 

Kardeşlerim dizisinin 7. Yeni bölümü bu akşam saat 20:00' da ATV ekranlarında sizlerle beraber olacak, yeni bölümünü sakın kaçırmayın!

Editör: Wan Haber