ATV ekranlarında büyük bir beklenti ile yayın hayatına başlayan, Kim Milyoner Olmak İster yarışma programlarının ortadan kaldırılmasına sebep olan, ilk bölümü ile harika bir reyting oranı yakalayan kardeşlerim dizisinin ikinci yeni bölümü bu akşam Atv'de sizlerle beraber olacak!

Başrollerinde Celil nalçakan, Halit Özgür sarı, Cüneyt Mete, Ahu Yağtu, Fadik Sevin Atasoy, Simge Selçuk un oynadıkları kardeşlerim dizisi, herkese ve Herşeye rağmen birbirinden asla korkmayanı, düştükçe birbirlerine daha çok kenetlenen ve yeniden ayağa kalkmayı Başaran gençlerin hayat hikayesini ekranlara taşıyor

Total Grubu'nda 5  reyting almayı Başaran kardeşlerim dizisi, 6 sırada tamamlamayı başardı. Aynı kategoride bulunan sen çal kapımı dizisinin bu hafta ilk 10 içeriye girememesi dikkat çeken bir detaylı. A b kategorisinde dörtlü seviyelerde olan diziyi günü 7 tamamlamıştı. Kardeşlerim dizisinin geri dönüşlerine bakıldığında ise izleyicilerin memnun kaldı. Yeni bölümü merak ettikleri ve diziyi Bir Hayli başarılı buldukları da geliyorsun. Yani ikinci bölüm çok daha iyi reytingler alabilir.

Kadir, Ömer, Emel, Asiye başlarını sokacak bir yuva Bulmuşlardır. Yengeleri Şengül, çocuklardan kurtulmanın yollarını ararken, onlarındır mağduriyetlerinden faydalanmayı da ihmal etmiyor. Akif Atakul, sebep olduklarını örtbas etmek amacıyla elinden geleni yapar

Kardeşlerim dizisi yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00’ da Atv'de sizlerle beraber olacak, heyecanlı yeni bölümü Sakın kaçırmayın!

Editör: Wan Haber