Önümüzdeki günlerde ATV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanan dizi Yürek Burkan hikayesi ve Oyuncu kadrosuyla büyük bir ilgi görüyor. Yeni sezonun iddialı dizilerinden biri olan kardeşlerim yapımının oyuncuları da oldukça merak edilmeye başlandı.

 Ailenin en küçüğüdür ve ablası onlara annelik yapıyor. 6 yaşındaki Emel temiz kalpli, tatlı bir kızdır. Bulundukları durumdan en çok etkilenen kişi de odur. Her çocuk gibi oyun oynamayı çok seven Emel anne ve babasını çok özlüyor, devamlı onların özlemi ile hayatını sürdürüyor. Sevgi dolu biri olan Emel, ablasını ve abilerimi çok sever onlara çok bağlıdır ve sözlerinden asla dışarı çıkmaz.

 Aylin Akpınar Kimdir?

 9 yaşındaki çocuk oyuncumuz, 2012 senesinde dünyaya gelmiştir. Çocuk oyuncu, ilk olarak  piyasaya adımını atan oyuncu daha öncesinde DeFacto istikbal, Koçtaş, Boyner gibi markaların reklamlarında oynamıştı. 2018 senesinde İstanbullu gelin aracılığı ile oyunculuk kariyerine adım atmıştır. Yusuf Güney gün menajerlik şirketine bağlı olarak çalışmaktadır. Daha 3. Sınıfa giden oyuncu, 2019 senesinde bulunduğu Aşk Ağlatır dizisi sayesinde tanınma fırsatını yakalamıştır.

Aylin Akpınar Hangi Dizilerde Rol Almıştır?

  • 2018 İstanbullu gelin
  • 2018 Keşke hiç büyümeseydik
  • 2021 kardeşlerim

 kardeşlerim dizisi yakın zaman içerisinde ATV ekranlarında izleyiciyle buluşacak izleyicileri şimdiden bu dizinin konusunu oyuncularını ve şekillerin nerede yapıldığını merak etmeye başladılar

Editör: Wan Haber