ATV ekranlarında yıllardır yayınlanmakta olan Kim Milyoner Olmak İster yarışma programının yerine yayınlanan ve 2. bölümünü geride bırakan, 6 Mart Cumartesi akşamı 3. yeni bölümü ile ekranlara gelecek olan kardeşlerim dizisinin şimdiye kadar iyi bir performans yakaladığı yapılan yorumlar arasında yer alıyor.

Kardeşlerim dizisi ilk bölümü ile ortanın üstünde bir ara için kalmayı başarmıştı, 2. Yeni bölümü neticeleri de oldukça merak edilmeye başlandı, neticeler geldi ve harika bir yükseliş yaşandığı gözlemlendi.

ATV’nin yeni dizisi Kardeşlerim, tutmakla kalmadı, aynı zamanda izleyicinin hem gönlümü çaldı hem de cumartesi akşamları dizi tercihlerini değiştirmeye başladı. Artık cumartesi akşamları televizyon kanallarında izleyici ile buluşan diziler arasında kartlar yeniden dağıtılıyor. Bütün kategoriler göz önünde bulundurulduğunda proje olan ve 4 kardeşin Yürek Burkan yaşam öyküleri ile ilgi giderek artıyor. Celil Nalçakan, Halil Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ile Simge Selçuk’un başrollerinde oynadıkları hüzün dolu hikayesi ile izleyicilere gözyaşı döktüren kardeşlerim projesinin reytingi neticeleri adeta parmak ısırtır cinsten.

Cumartesi akşamları TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Gönül Dağı dizisi 2 haneli reytingleri ile birinciliği korurken, Kuzey Yıldızı ise artık en çok izlenen 3. dizi olarak görülüyor. Kardeşlerim dizisi bütün kategoriler baz alındığında Gönül Dağı dizisinden sonra en çok izlenen ikinci dizi olarak adeta göz doldurmayı başarıyor.

Kardeşlerim dizisi 3. yeni bölümüyle 6 Mart Cumartesi akşamı 20:00’da ATV’de!

Editör: Wan Haber