Kardeşlerim Dizisi 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Uzun zamandır ATV ekranlarında yayınlamak amacıyla hazırlıkları devam eden, çekimleri gerçekleştirilen, Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster yarışma programının yayından kaldırılmasına dahi sebep olan, ATV ekranlarında dün akşam itibariyle bir bölümü yayınlanan kardeşlerim dizisinin ne kadar izlendiği, tutun tutulması ile ilgili konular tartışıladursun; ikinci bölüm fragmanını yayınlanıp yayınlanmadığını ile ilgili sorular arama motorlarında Şimdiden yerini aldı.

 27 Şubat 2021 Bölüm Fragmanı İzle!

Büyük bir beklenti ile ekranlardaki yerini alan kardeşlerim dizisinin ikinci bölüm 1. Fragmanı ekranlara geldi. 1. bölüm 20 Şubat cumartesi tekrardan full izle şeklinde izlenebilecek gibi, kardeşlerin dizisi 1. Bölüm izle şeklinde arama yapan kullanıcıların bu linkler sayesinde tekrardan diziyi izleme şansları vardır.

 Kardeşlerin Dizisi 2. Bölümde Neler Yaşanacak?

Kardeşlerim dizisi, 2. yeni bölümüyle 27 Şubat cumartesi akşamı ATV’de sizlerle beraber olacak. Kardeşlerim dizisi 2. bölüm fragmanı ekranlara geldi, bir bölümde insanları bayağı ağlatan kardeşlerim dizisinin ikinci yeni bölümünde neler yaşanacak ise şimdiden merak edilmeye başlandı. ATV'nin yeni Efsanesi kardeşlerim projesinde birbirinden çarpıcı sahneler sizlerle buluşmaya devam edecektir. Tutunacak herhangi Damları kalmayan 4 kardeşin hayatı mücadeleleri anlatılıyor.

Bütün bu yaşananlardan sonra hayata kalmak amacıyla savaşan 4 kardeşin Yolları, bu olaylardan sorumlu olan Akif ile kesilecektir. Akif ise yapmış olduğu şeylerin bedelini ödemeden bundan sayılmanın yollarını aramaya başlar. İlk fragmanı ile dizi severlerin beğenisini toplamayı Başaran dizinin 20 Şubat'ı günü ekranlara gelen bir bölümünde gerçekten de ATV ekranlarında dizi izlemeyi seven izleyici kitlesinin beklentilerine Şimdilik cevap verilmiş gibi görünüyor.

Kardeşlerim ikinci bölüm fragmanı!

Dizinin ilk fragmanı yayınlandı, YouTube Platformu başta olmak üzere buradan izleyebilirsiniz. Ayrıca dizi ile alakalı bütün içerikler, yeni fragmanlar ve bölüm özetleri ve bu kanal üzerinden takip edilebilir. Sıcak ve samimi hikayesi ile daha şimdiden dikkatleri üzerine çekmeyi Başaran dizinin geniş bir hayran kitlesine şimdiden oluşturduğu bilmiyor.

Kardeşlerim dizisi ikinci yeni bölümüyle cumartesi akşamı Atv'de sizlerle beraber olacak Sakın kaçırmayın!

Editör: Wan Haber