Atv ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisi yeni bölümü ile bu akşam (22 Mayıs) ATV ekranlarında yayınlanacak! Hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile bu sezonun en çok sevilen yapımlarından birisi olmayı başaran Kardeşlerim dizisinde yine yer yerinden oynayacak!

NGM Media yapım imzalı dizi ilk bölümü ile Şubat ayında ATV ekranlarında yayınlanmaya başlamıştı. İlk bölümden beri büyük bir ilgiyle takip edilen Kardeşlerim dizisinin yönetmen koltuğunda Serkan Birinci oturuyor. Gül Abus Semerci tarafından senaryosu kaleme alınan Kardeşlerim dizisinde dram ve gençlik türü ile izleyiciyi kendisine çekiyor.

Oyuncu kadrosunda Celil Nalçakan, Ahu Yağtu, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Halit Özgür Sarı, Bilal Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun, Aylin Akpınar, Cihan Şimşek, Melis Minkari, Onur Seyit Yaran, Gözde Türker gibi isimlerin yer aldığı Kardeşlerim dizisi yine aksiyon ve heyecanın tavan yaptığı bir bölüm ile izleyici karşısına çıkacak!

Kardeşlerim dizisi 13. bölümde neler yaşandı?
Ömer artık öz annesinin Suzan olduğu gerçeğini öğrendi ve bununla birlikte Harika'nın da kız kardeşi olduğunu artık biliyor! Büyük bir sınavdan geçen Ömer duyduklarına inanamamaktadır. Kendisini sahipsiz hisseden Ömer ise duygusal olarak oldukça zor bir dönemden geçmektedir.

Kardeşlerim dizisi 14. bölümde neler yaşanacak?
Artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını fark eden Ömer öz annesi Suzan'dan duyduklarına çok şaşırır! Ömer'in velayetini almak isteyen Suzan bunu Ömer'e söyler ve kızının tepkisiyle karşılaşır.

Editör: Wan Haber