Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Kardeşlerim dizisinin yeni bölümü yine bomba gibi ekranlara geliyor! 15 Mayıs Cumartesi akşamı yeni bölümü ile ekranlarda yer alacak olan Kardeşlerim dizisinde bu hafta oldukça ilginç ve sürpriz gelişmeler yaşanacak!

Hem oyuncu kadrosu hem de konusu ile dikkatleri üzerine çeken Kardeşlerim dizisinin reytingleri de her geçen gün artmaya devam ediyor! Sıralamada ilk üçe giren Kardeşlerim dizisi ATV kanalının en çok izlenen yapımlarından birisi haline geldi!

NGM Media tarafından yapımcılığı yapılan Kardeşlerim dizisi bu hafta 8. bölüm ile ATV ekranlarında yer alacak. Gül Abus Semerci tarafından senaryosu yazılan dizinin yönetmen koltuğunda ise Serkan Birinci üstleniyor.

Kardeşlerim dizisinin oyuncuları kimlerdir?
Özellikle genç oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken Kardeşlerim dizisinin oyuncuları büyük ilgi görüyor. Celal Nalçakan, Ahu Yağtu, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Halit Özgür Sarı, Bilal Yiği Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun, Aylin Akpınar, Cihan Şimşek, Melis Minkari ve Onur Seyit Yaran gibi isimler Kardeşlerim dizisinde yer alıyor.

Kardeşlerim dizisinin konusu nedir?
Sırtlarını birbirlerine dayamış dört kardeşin hayatla olan mücadelesini konu alıyor. Yaşadıkları birçok şeye rağmen ayakta durmaya çalışan bu dört kardeşin yaşadıkları zaman gelecek ağlatacak zaman gelecek tebessüm ettirecek.


Kardeşlerim dizisi nerede çekiliyor?
Kardeşlerim dizisinin setinin İstanbul’da olduğu bilinmektedir. Fatih ve civarı ilçelerde çekildiği bilinmektedir.


Kardeşlerim dizisi ne zaman yayınlanıyor?
Dizi her Cumartesi akşamı saat 20.30’da ATV ekranlarında yayınlanıyor!

 

Editör: Wan Haber