Televizyonun yeni dizisinin çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Çekimler başladığı günden beri büyük heyecan yarattı. Kanunsuz Topraklar dizisinin oyuncuları merak edilen bir konu oldu Yeni dizi hakkında birçok soru işareti var. Kanunsuz Topraklar dizisi hakkında birçok merak edilen soruya cevap geldi. 
Kanunsuz Topraklar dizisinin konusu nedir?
Gülfem, madenleri olan ve ilin en zenginlerinden olan zarif bir kızdır. Gülfem’in babasının maden yerleri ve işletmeleri vardır. Büyük zenginlik içinde olan Gülfem’in babasının işçisi ile aşık olması sonucu başlarından geçecek olaylar anlatılmaktadır. İmkansız aşkın konu edileceği bu dizi büyük bir merak içinde bekleniyor. Davut ile Gülfem’in imkansız aşkı herkesi ekranlara kilitleyecek. 
Yeni yaz dizisi Kanunsuz Topraklar nerede çekiliyor?
Kanunsuz Topraklar dizisi Zonguldak’ta geçen bir hikayeyi anlatacak ancak dizi seti Zonguldak’ta değil. Kanunsuz Topraklar dizisi İstanbul’da çekiliyor. Dizi çekimleri başladı. İstanbul içinde gerçekleşen çekimler tüm hızı ile devam ediyor. Zonguldak’ta geçen konusu olduğu için Zonguldak halkı dizi için çok heyecanlandı ancak dizinin çekim yerini öğrenince hayal kırıklığı yaşadılar.
Kanunsuz Topraklar dizisi hangi kanalda yayınlanacak?
Çekimlerine yeni başlayan Kanunsuz Topraklar dizisi FOX TV ekranlarında yayınlanacak. FOX TV ekranlarının yeni dizisi olacak Kanunsuz Topraklar çok yakında izleyicisi ile buluşacak. Yeni dizinin yayınlanmaya başladığı günden itibaren FOX TV ekranlarının en çok sevilen dizisi olması bekleniyor.
Kanunsuz Topraklar dizisi ne zaman başlıyor?
FOX TV ekranlarının yeni dizisi olacak Kanunsuz Topraklar çok yakın zamanda ekranlarda olacak. Dizinin çekimleri İstanbul’da başladı. Kanunsuz Topraklar dizisi net bir yayın tarihi belirlemedi ancak dizinin çok yakında izleyenlerin karşısına gelmesi bekleniyor. Çok yakın zamanda dizinin yayın tarihinin belirlenmesi ve fragmanı ile birlikte yayınlanması bekleniyor.

Editör: Wan Haber