Bergüzar Korel Kanlı Yayın Dizisinde Kimi Oynayacak?

 Bergüzar Korel exxen platformunda yayınlanacak olan Kanlı Yayın Dizisinde Neslihan karakterine Can verecek. Neslihan, Leyla'nın annesi veya bir yakını olacaktır. Leyla'nın hayatını kaybetmesinin sır perdesini aralamak ve suçluyu bulmak amacıyla mücadele edecek.

Bergüzar Korel Kimdir?

 Bergüzar Korel 1982 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Güzelliği ile adeta dillere destan olan oyuncu, 2009 senesinde Halit Ergenç ile hayatını birleştirmiştir. Oynadığı dizi filmler aracılığı ile pek çok ödül kazanmayı Başaran Bergüzar Korel'in oynamış olduğu bazı dizi filmler Kurtlar Vadisi Irak,  Aşk geliyorum demez, Karadayı, Vatanım Sensin, Muhteşem Yüzyıl, Bitmeyen Şarkı, Binbir Gece, Kırık Hayatlar, Azizler.

 Kanlı Yayın Dizisinin Konusu Nedir?

 Leyla adındaki bir öğrencinin hayatını kaybetmesi sonrasında oluşan sır perdesi aralanmaya çalışılacak. Canlı yayın dizisi Leyla'nın ölümü ile başlayacak bakalım devamında neler olacak.

 Kanlı Yayın Dizisi Kaç Bölüm, Sezon Sürecek?

 3 sezon sürüleceği konuşuluyor. Kanlı Yayın dizisi açısından henüz çalışmalar sürerken, yakın zaman içerisinde sete çıkacaklar. Kanlı Yayın dizisi tanıtım fragmanı çıktığında bu satırlardan izleyebilirsiniz.

Editör: Wan Haber