Kanal D'de yepyeni bir yarışma programı daha izleyiciyle buluştu. Özellikle de gündüz kuşağında ekranlara geldiği gelinim mutfakta yarışması ile izlenme rekorları kıran Kanal D, Şimdi de Yüzleşme adındaki program ile izleyici kitlelerinin toplamaya çalışıyor. Kanal D'de yayınlanan Yüzleşme programını Doçent Doktor Oytun Erbaş Sunuyor. Peki Kanal D Yüzleşme konusu formatı, nedir? Yüzleşme programı başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar haberimizde.

Yüzleşme Programı Konusu Formatı Nedir?

 Çok değişik bir format ile izleyicinin karşısına çıkan Yüzleşme programı konusu formatı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Yüzleşme programında her hafta 7 farklı aile yarışıyor ve aynı evde kalıyor. Yarışmacılar, bir hafta devam edecek olan evde kalmadan sonra birbirlerini tanımaya ve çeşitli paylaşımlarda bulunmaya çalışıyor. Daha öncesinde birbirini hiç tanımayan, görmeyen 7 ailenin aynı evde kendi hayat problemlerinin yanı sıra aynı zamanda birbirleri ile olan problemleri de gün yüzüne çıkıyor. Programın finalinde ise yarışmacılar birbirleri ile yaşamış oldukları problemler ve kendi aralarında yaşadıkları problemler ile yüzleşiyor.

Yüzleşme Programı Başvuru Nasıl Yapılır?

Pek çok kişi, Yüzleşme başvuru nasıl yapılır? Sorusunun cevabını arama motorlarında araştırmaya başladı. Yüzleşme programına katılım sağlamak isteyen adaylar, Kanal D'nin internet sitesi üzerinde bulunan başvuru formunu doldurabilir veya Kanal D'ye ait 0 543 496 21 66 numarasını arayarak başvuru işlemlerini gerçekleştirebilir.

Editör: Wan Haber