Kanal D ekranlarının yeni dizisi merak ediliyor? Peki hangi dizi başlayacak? Dizinin konusu nedir? Kitaptan mı uyarlanacak? Dizinin başrol oyuncuları kimlerdir?

Kanal D’nin yeni bir dizisi var!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında pazar akşamları yayınlanmakta olan Yargı dizisi yeni sezonun en büyük sürprizlerinden birisi oldu. Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu ikilisi çok başarılı bir uyum sergiledi. Hikayenin de sevilmesi ile birlikte Kanal D’nin güçlü bir dizisi daha kendisini göstermeyi başardı.

Sadakatsiz, Camdaki Kız, Arka Sokaklar dizileri ile geçen sezon iyi çıkış yapan Kanal D, yeni sezonda ise Yargı dizisi ile geniş bir izleyici kitlesini etkiledi. Kanal yönetiminin farklı yapımları da ekrana getirerek reyting yarışında öne geçmek için atımlar attığı belirtiliyor.

Bu adımlardan birisi de ünlü sunucu ve yazar İclal Aydın’ın Üç Kız Kardeş isimli kitabından uyarlanan aynı isimli yeni dizi olacak… Her şeyden önce diziyi iki etkili senaristin yazmakta olması önemli bir detay…

Erkan Birgören ile eşi Betül Yağsağan etkili bir hikaye ortaya çıkarmak için çalışmalarını sürdürüyor. İclal Aydın’ın çok beğenilen bu kitabının satış rekorları kırması, dizinin iyi reytingler alabileceği düşüncesini akla getiriyor.

Üç Kız Kardeş isimli dizi Kanal D’nin yeni sezondaki bir başka dizi kozu olabilir. Süreç Film imzasını taşıyan dizinin yönetmeni ise Emre Kavuk oldu.

Henüz hangi oyuncuların kadroda yer alacağı belli olmadı. Ancak önemli isimler ile görüşmeler yürütülüyor ve yakında da bilgiler gelecektir.

Senaryosu üzerine titizlikle durulan Üç Kız Kardeş dizisinde; Türkân, Dönüş ve Derya adlı üç kız kardeşin etkileyici hayat hikayesi yer alacak. Kız kardeşler Ayvalık’ta anne ve babaları ile yaşıyor. Ailenin içinde yaşanan olaylar da hikayenin ana merkezini oluşturuyor.

Editör: Wan Haber