Yeni sezonda ekrana damgasını vuran iki dizi Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı’na kardeş bir dizi daha geliyor! Her iki dizininin de Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayat hikayelerinden alıntılandığı biliniyor. Bu kez yine aynı ismin kitabından bir başka hikaye Camdaki Kız ismiyle diziye uyarlanıyor.

Aslında bu hikaye, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin de çıkış noktasıydı ama TV8’deki dizinin senaryosu ilerledikçe hikayeden farklı bir yöne gidildi. Bu kez Camdaki Kız dizisi ile bambaşka bir gerçek hikaye izleyenleri konuşturacak!

Önümüzdeki günlerde daha net bilgiler ortaya çıkacak ama dizinin sarsıcı bir hikaye olduğu ve yine izleyenleri ekrana kilitleyecek bir gerçek olaydan yola çıkıldığı biliniyor. OGM Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği diziden Burcu Biricik’e teklif gittiği bir süre önce öğrenilmişti.

Biricik’in bu teklifi kabul ettiği şeklinde kulis bilgileri gündemde. Bu arada dizinin erkek başrol oyuncusu için teklif giden isim ise ortaya çıktı! Gazeteci Birsen Altuntaş, tv100’deki yazısında bu ismin Uraz Kaygılaroğlu olduğunu açıkladı!

Kaygılaroğlu, bilindiği gibi Sefirin Kızı dizisinde Gediz karakterini oynuyordu ama bir kaç hafta önce karakterin ölmesiyle diziden ayrılmıştı. Oyuncu, bu ayrılığın hemen ardından da Cem Yılmaz ile buluşmuş ve Netflix için çekilecek olan Yılmaz’ın Erşan Kuneri isimli dizisinde rol alacağı ortaya çıkmıştı.

Bu kez Kaygılaroğlu’nun ismi Camdaki Kız dizisiyle anılmaya başlandı! Burcu Biricik’in partneri olarak Uraz Kaygılaroğlu’nun adı geçiyor. Bakalım oyuncu bu teklife ne yanıt verecek? Bu arada dizinin Nisan ayında ekranda olması da bekleniyor.

Editör: Wan Haber