Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları izleyici ile buluşan aile komedi kategorisindeki dizi İyi Aile Babası çok fazla tutulmadı. Önce ismi babam çok değişti olarak yenilen deyip Daha sonrasında ise konseptinde de çeşitli güncellemeler yapıldı. Kadrosu ise aynı kaldı. Naz Elmas’ın konuk oyuncu olarak oynadığı dizinin senaryosunu ise Birol Güven yazıyor.

Babam çok değişti isimli dizinin ilk 2 bölümde reytinglerde çok düşük reytingler alması gözlerden kaçmadı. Şimdiye dek ilk Konsept ile beraber Toplamda 6 bölüm ekranlara geldi ve ilk bölüm haricindeki diğer bölümlerin reytingleri Bir Hayli düşük geldi.

Babam Çok Değişti Dizisi Oyuncuları Kimler?

  • Çağlar Çorumlu
  • Şebnem Bozoklu
  • Melek Baykal
  • Salih Kalyon
  • Timur Acar

Babam çok değişti dizisinin ismi değiştiği halde, konseptinde çeşitli güncellemeler yapıldığı halde, konuk oyuncular dahil olduğu halde, yine de bu diziden Kanal D yönetimi istediği reytingleri alamadı. Bu nedenle bazen final yapacak mı? sorularını akıllara getiren babam çok değişti dizisi ile ilgili son bir şans daha Kanal D tarafından verildi. Bundan sonraki birkaç bölüm içerisinde Artık babam çok değişti dizisi elinden gelenin en iyisini yapıp iyi reyting lmaya çalışacak. Aksi takdirde final yapıp ekranlara veda edecek.

Bakalım bundan sonraki birkaç bölüm içerisinde babam çok değişti dizisi ile ilgili gerek oyuncu değişikliği gerekse de konsept yenilikleri ile ilgili bir gelişme olacak mı olmayacak mı hep beraber bakmak lazım.

Editör: Wan Haber