Kanal 7 televizyonlarında yepyeni bir Hint dizisi izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Hint televizyonlarında ekranlara geldiği zaman daha çok geniş kitlelere hitap eden Gent Hui Sabse Parayi dizisi Kanal 7 ekranlarında Yaralı Kalbim ismi ile ekranlara gelecek.

 İstemediği bir evlilik gerçekleştiren Geet ve abisinin yapmış olduğu hatalar sebebiyle canı yanan Maan'ın tesadüflerle Dolu Aşk Hikayesi Yaralı Kalbim dizisinde sizleri bekliyor.

Kanal 7 Ekranlarında Yayınlanacak Hint Dizisi Yaralı Kalbim’de Başrollerde Kimler Oynuyor?

Başrollerinde güzelliği ile görenleri mest eden Drasti Dhami ile yakışıklılığı ile tanınan Gurmeet Chaudhary'nin bulunduğu Geet Hui Sabse  Parayi, yaralı kalbim adı ile Kanal 7 ekranlarında izleyicinin karşısına çıkacak.

 Bilindiği gibi Türkiye’de Kanal 7 ekranlarında pek çok diziyi izlemek mümkün. Hindistan’da da geniş bir kitleye hitap eden ve Türkiye’de pek çok hayranı bulunan dizi,  her gün heyecan dolu bölümleriyle ekranlara gelecek. Bütün engellere rağmen Aşkın her şeyi aşacağını dile getirecek bu dizide heyecan ve tempo hiç düşmeyecek.

Kanal 7 Ekranlarında İzleyici İle Buluşacak Yaralı Kalbim Adındaki Hint Dizisinin Konusu Nedir?

Güzeller güzeli genç kız Geet, hem de ailesine mensup masum bir köylü kızı rolünü oynuyor. 18 yaşına geldiğinde ise ailesi onu dehşete düşürecek bir karar alacaktır. Bu karar ise onu bir danışmanlık şirketinin sahibi olan Dev Khurana'la evlendirmektir. Kötü bir huya sahip olan Dev,  evli olduğunu kızın ailesinden saklayacak ve para açısından onunla beraber olacaktır. Evliliklerinin ertesi günü havaalanında kocası tarafından terk edilen Geet, köyüne dönecektir.

Yaralı Kalbim Dizisi Kanal 7 Ekranlarında Hangi Günler Ve Saat Kaçta Yayınlanacak?

3 Şubat yani Yarından itibaren hafta içi 21:15, hafta sonu 22:20’de Kanal 7 ekranlarında!

Editör: Wan Haber