Bu yaz yine ekranlarda iddialı bir yapım daha televizyonda yer alacak! Atv ekranlarında yayınlanması beklenen Süreç Film tarafından yapımcılığı yapılacak olan Kalp Yarası dizisi önümüzdeki haftalarda izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor! 
Mahir Erol ve Selma Erol tarafından senaryosu kaleme alınan Kalp Yarası dizisinin yönetmen koltuğunda ise Tomris Giritoğlu ve Yıldız Hülya Bilban oturuyor. Hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile büyük bir ilgi gören dizinin çekimlerine ise kısa bir süre önce başlandı!


Kalp Yarası oyuncu kadrosu:
Yaz aylarında yayınlanması planlanan Kalp Yarası dizisinin oyuncu kadrosu bir süre önce kesin olarak belirlendi. Dizinin başrolünde en son Yasak Elma dizisinde yer alan Gökhan Alkan (Ferit) ve Güneşi Beklerken dizisinde yıldızı parlayan güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin (Ayşe) yer alıyor. Dizide yer alacak olan diğer oyuncular da belli oldu! Toprak Can Adı Güzel (Ömer), Merve Çağıran (Nilgün), Zehra Yılmaz (Betül), Yonca Şahinbaş (Vedia), Rıza Akın (Hüseyin) ve Kemal Burak Alper (Taha) karakteri ile karşımıza çıkacak. Tanınan oyuncu kadrosu ile şimdiden iddiasını ortaya koyan Kalp Yarası dizisinin sosyal medya platformlarında şimdiden bir hayran kitlesi oluştu bile!


Kalp Yarası dizisi nerede çekiliyor?
15 Mayıs Cumartesi günü çekimleri başlayan Kalp Yarası dizisinin seti Antakya'da yer alıyor.


Kalp Yarası dizisi ne zaman başlıyor?
Büyük bir heyecanla beklenen Kalp Yarası dizisinin yayın tarihi şu an kesin olarak belli değil. Ancak önümüzdeki günlerde yapım şirketi ve kanaldan daha detaylı bilgiler paylaşılması bekleniyor.

 

Editör: Wan Haber