Büyük bir merakla beklenen Kalp Yarası dizisinden takipçilerine güzel bir haber geldi! Uzun bir süredir beklenen Kalp Yarası dizisinden ilk tanıtım kısa bir süre önce resmi olarak yayınlandı. Süreç Film imzalı Kalp Yarası dizisinin ilk tanıtımı büyük bir beğeni topladı!


Bu yaz sezonunda ATV ekranlarında yer alacak olan Kalp Yarası dizisi hem oyuncu kadrosu hem de konusu ile şimdiden büyük bir merak uyandırıyor! Oldukça iddialı bir kadrosu olan Kalp Yarası dizisi bu sezonun en çok konuşulan yapımları arasında oldu.


Çekimleri Antakya ilçesinde yapılan dizinin seti iki hafta önce resmi olarak başlamıştı. Mahir Erol ve Selma Erol tarafından senaryosu yazılan dizinin şimdiden sosyal medya platformlarında büyük bir takipçi kitlesi var. 


Kalp Yarası dizisi yayın günü ne zaman?
Oldukça popüler bir oyuncu kadrosuna sahip olan Kalp Yarası dizisinin çekimleri kısa bir süre önce başladı. Heyecanla takip edilen dizinin ilk bölüm tarihi şu an kesinleşmedi. Önümüzdeki günlerde dizinin yayın günü ve saati belli olacak. Kalp Yarası dizisinin ne zaman yayınlanacağını merak ediyorsanız sitemizi takip etmeye devam edin!


Kalp Yarası hangi kanalda yayınlanıyor?
İlk tanıtımı yayınlanan dizinin Türkiye'nin en çok izlenen kanallarından birisi olan ATV'de yayınlanacak.


Kalp Yarası dizisinde hangi oyuncular yer alıyor?
Gökhan Alkan (Ferit)
Yağmur Tanrısevsin (Ayşe)
Merve Çağıran (Nilgün)
Zehra Yılmaz (Betül)
İnanç Konukçu (Sinan)
Bahar Şahin (Dizi ile anlaşmadı!)
Nail Kırmızıgül (İhsan)
Yonca Şahinbaş (Vedia)
Rıza Akın (Hüseyin)
Kemal Burak Alper (Taha)
Toprak Can Adıgüzel (Ömer)
 

Editör: Wan Haber